Ορίστηκε μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Ορίστηκε μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία για τις 27/1/19 στις 12:00 το μεσημέρι με σύνθημα: ”απο την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Από την Καβάλα ως τις Πρέσπες και όπου αλλού. Μία τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα για την Μακεδονίας μας”

Δείτε την σχετική ανακοίνωση και το βίντεο που “έντυσαν” με το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη είμαστε δυο,είμαστε τρεις ΕΔΩ

Διαβάστε αναλυτικά ποιοι διοργανώνουν το συλλαλητήριο:

Κατ΄αρχήν να σας πούμε ποιοί είμαστε… Είμαστε έξι άνθρωποι, που ταξιδεύουν μεσοπέλαγα, με μία βάρκα που βουλιάζει. Βλέπετε, κάποιος από τους έξι, ξέχασε να βάλει τον πύρο… Έχουμε δύο επιλογές. Η πρώτη, να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τις δυνάμεις μας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να βγάλουμε τη βάρκα στη στεριά. Η δεύτερη, να αρχίσουμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας ψάχνοντας να βρούμε ποιός ξέχασε να βάλει τον πύρο και στο τέλος να πνιγούμε όλοι… Εμείς λοιπόν, ανήκουμε σε αυτούς, που διαλέγουν την πρώτη επιλογή!
Αυτοί είμαστε. Είμαστε έξι από εσάς. Είμαστε έξι σαν κι εσάς! Δεν είμαστε αρχηγοί. Είμαστε με αυτούς που συνθέτουν κι όχι μ’αυτούς που διαιρούν! Δεν είμαστε καν διοργανωτές, των δράσεων που θα προτείνουμε… Είμαστε απλά η αφετηρία μιάς ομάδας. Μικρής ή μεγάλης. Σημαντικής ή ασήμαντης. Τίποτα ή όλα… Από ΕΜΑΣ εξαρτάται… Τα πάντα είναι στο χέρι μας Σημασία δεν έχει ποιός σας το λέει. Σημασία έχει, ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ. Πιστεύουμε – ως αρχική ομάδα -, ότι οι Έλληνες πολίτες, έχουμε εγκλωβιστεί σε μία αέναη προσδοκία, του «καβαλάρη με το άσπρο άλογο» που θα έρθει και θα μας οδηγήσει σε νίκες υπέρλαμπρες και δοξασμένες. Τα κακά μαντάτα, είναι ότι ξεμείναμε από «καβαλάρη» –μέχρι σήμερα τουλάχιστον-. Τα καλά νέα, είναι ότι «καβαλάρης» χωρίς στρατό δεν γίνεται. Στρατός χωρίς «καβαλάρη» όμως, γίνεται! Σκοπός αυτής της σελίδας, είναι να προτείνει δράσεις που φανερά, θα έχουν αποδοχή από την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών. Ας αποδεχθούμε βάση συζήτησης, όλες τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, από εταιρείες οι οποίες είναι μέλη της ESOMAR. Σε αυτές θα διαπιστώσουμε, ότι ένα ποσοστό που υπερβαίνει το 70 – 75% των Ελλήνων πολιτών, είναι εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών.
Σ’ αυτήν την συντριπτική πλειοψηφία ανήκουμε κι εμείς.
Ας ξεκινήσουμε! Θα τα καταφέρουμε.
Έτσι απλά. Ακηδεμόνευτα.
Μικρές στην αρχή ομάδες, μεγαλύτερες κάθε μέρα που θα περνά, από τη μία άκρη της Ελλάδας ως την άλλη.
Ας δημιουργήσουμε μια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα. Από την Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη. Από την Καβάλα μέχρι τις Πρέσπες. Κι αλλού… Στις πλατείες των νησιών που δύσκολα θα φτάσουν κοντά μας. Όπου υπάρχουν, έστω και δυο Έλληνες που μπορούν να πιάσουν ο ένας το χέρι του άλλου… Στα χέρια μας Ελληνικές σημαίες. Στις καρδιές μας η Μακεδονία. Στις ψυχές μας η ΕΛΛΑΔΑ.
Δεν χρειάζεται να υπάρχει αρχηγός. Μεταξύ μας. Από στόμα σε στόμα. Από «τοίχο» σε «τοίχο». Δώστε ραντεβού, να τα πείτε από κοντά. Οργανωθείτε. Μιλήστε με ανθρώπους στις γειτονικές πόλεις. Συνεννοηθείτε μεταξύ σας για όλες τις λεπτομέρειες. Όταν συναντάτε κάποιο πρόβλημα, μοιραστείτε το με τη σελίδα μας/σας. Οι συμβουλές, οι προτάσεις, οι σκέψεις. Όλα καλοδεχούμενα.
Η σελίδα με χαρά θα δέχεται και θα δημοσιεύει δηλώσεις υποστήριξης και από «μαζικούς φορείς». Θα θέλαμε για παράδειγμα την υποστήριξη της μαθητιώσας και σπουδάζωσας νεολαίας , της Εκκλησίας,της διδασκαλικής ομοσπονδίας, των επιστημονικών συλλόγων, των εργατικών κέντρων, των επιμελητηρίων, των εμπορικών συλλόγων των Παμμακεδονικών σωματείων, των πολιτιστικών συλλόγων , των Δήμων και κάθε οργανωμένου φοιρέα
Δεν θα επιτρέψουμε όμως, άλλους αυτόκλητους σωτήρες, που θα θελήσουν να χτίσουν (πόσοι ακόμα…), πολιτική καριέρα πάνω στη Μακεδονία ΜΑΣ… Δεν θα επιτρέψουμε κόμματα στα κομμάτια ……. Αν συμφωνείτε με όσα διαβάσατε, ή σε κάθε περίπτωση, νομίζετε ότι επιτέλους ήρθε η στιγμή, πάμε παρέα… Στην πορεία, όλοι θα γινόμαστε καλύτεροι. Στο τέλος, μπορεί να κερδίσουμε την πιο πολύτιμη αγκαλιά. Της ΜΑΝΑΣ μας. Της ΕΛΛΑΔΑΣ μας.
Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 . 12 το μεσημέρι. ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΘΝΩΣ
Χιλιάδες Έλληνες, με την σημαία στο χέρι, είναι στους δρόμους. Δημιουργούν μια ανθρώπινη αλυσίδα, άξια να μνημονεύεται σε όλον τον πλανήτη. Κάθε πόλη με την δική της οργάνωση. Στόχος να ενωθεί η Μακεδονία με όλη την Ελλάδα , οι Πρέσπες με την Καβάλα , η Θεσσαλονίκη με την Αθήνα και έπεται συνέχεια
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ
ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
Screenshot_11
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.