Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου απειλεί οτι θα σπάσει το κεφάλι  Δημοτικού συμβούλου, βίντεο

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου απειλεί οτι θα σπάσει το κεφάλι  Δημοτικού συμβούλου

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν ήταν και η παράταση της μίσθωσης για 20 χρόνια στην ΤΙΤΑΝ Α.Ε. δημοτικού λατομείου αδρανών υλικών στη λατομική περιοχή Δρυμού Ωραιοκάστρου.

Πολύωρη και έντονη συζήτηση με ενστάσεις εξελίχθηκε από τους δημοτικούς συμβούλους ως προς τον τρόπο που έγιναν οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία για την απολαβή ανταποδοτικών.
Οι διαπραγματεύσεις έγιναν με εντολή δημάρχου από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Δρυμού χωρίς παρουσία άλλου αιρετού και χωρίς να έχουν προηγηθεί συζητήσεις και προτάσεις.

Ζητήθηκε η αναβολή του θέματος για τις επόμενες ημέρες με σκοπό να προετοιμαστεί το σώμα. 

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το αν θα αναβληθεί το θέμα ή όχι  η δημοτική σύμβουλος κ. Ζάπρα όταν αναφέρθηκε το όνομά της να ψηφίσει δεν απάντησε.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου αγχωμένος για την μη αναβολή του θέματος και την απουσία της κ.Ζάπρα δεν πρόσεξε ότι το μικρόφωνο του ήταν ανοιχτό και απευθύνθηκε σε κάποιον, που βρισκόταν προφανώς στον ίδιο χώρο μαζί του, ζητώντας του να πάρει τηλέφωνο τη δημοτική σύμβουλο για να ψηφίσει  γιατί αλλιώς θα της  σπάσει το κεφάλι. “ Πάρε την Ζάπρα τηλέφωνο και ειλικρινά θα της σπάσω το κεφάλι” είπε αυτολεξεί. 

Το σώμα τελικά έπειτα ψήφισε την παράταση της μίσθωσης για 20 χρόνια στην ΤΙΤΑΝ Α.Ε. δημοτικού λατομείου αδρανών υλικών στη λατομική περιοχή Δρυμού και τα ανταποδοτικά που συμφωνήθηκαν είναι 100.000 ευρώ και δενδροφύτευση στην περιοχή. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα του δημάρχου:

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο. Στο σημείο 4:00:00 είναι το θέμα με την παράταση μίσθωσης στο ΤΙΤΑΝ:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.