Ο καιρός του Ωραιοκάστρου,για αυτήν την εβδομάδα

Φθίνουσα πορεία του υδραργύρου του Ωραιοκάστρου δείχνουν οι προβλέψεις του meteo για την εβδομάδα 7/12/15 με 11/12/15.
Με ανώτατη θερμοκρασία τους 14 βαθμούς Κελσίου και κατώτερη τους 2,2 βαθμοί που το ανθρώπινο σώμα θα λαμβάνει σαν -1!!!
Λόγω της αύξησης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης ο κόσμος έχει οδηγηθεί στην ολοένα και αυξανόμενη χρήση των τζακιών.
Η χρήση αυτή όμως ενέχει κινδύνους, τόσο για την υγεία των χρηστών αλλά και των συνανθρώπων μας. Μερικές χρήσιμες οδηγίες ακολουθούν:
Μην καίτε τμήματα επίπλων, βερνικωμένα-βαμμένα ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο επεξεργασμένα ξύλα
Μην καίτε χαρτιά εμποτισμένα με χρωστικές, εφημερίδες και περιοδικά
Μην καίτε πλαστικά λάστιχα και πάσης φύσεως συνθετικά υλικάαιθαλομίχλη,aithalomixli
Όλα τα παραπάνω εκλύουν άκρως τοξικές ουσίες.Επισημαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ουσιών εκλύεται στο εσωτερικό των σπιτιών, επιβαρύνοντας σε επικίνδυνο βαθμό την υγεία των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Παράλληλα επιβαρύνεται το ατμοσφαιρικό περιβάλλον των περιοχών όπου γίνεται έντονη χρήση τζακιών, δημιουργώντας το φαινόμενο της αιθαλομίχλης.
Η αιθαλομίχλη κάνει εντονότερη την παρουσία της βράδια με άπνοια ή εξασθενημένους ανέμους και χαμηλές θερμοκρασίες. Περιορίστε την χρήση τζακιών όταν οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη συσσώρευση ρύπων και χρησιμοποιείστε στο μέτρο του δυνατού άλλες μορφές θέρμανσης.
Δείτε αναλυτικά τη πρόβλεψη του καιρού image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.