Ο Λάκης …πήρε το όπλο του. ''Δεν έχω φύγει ακόμα''

[ad_1]

Ο Λάκης ...πήρε το όπλο του. ''Δεν έχω φύγει ακόμα''

Για την προπαγάνδα στα μέσα ενημέρωσης και ειδικά στα δελτία ειδήσεων, τις επιθέσεις που έχει δεχτεί, αλλά και το ΕΣΡ, το οποίο δεν πιστεύει, ότι λειτουργεί ως ανεξάρτητη αρχή, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

AdTech Ad

“Δεν έχω ακούσει δημοσιογράφο στην ελληνική τηλεόραση, που να έχει διαφορετική άποψη. Οι 95 στους 100 έχουν την ίδια άποψη. Αυτό για μένα λέγεται προπαγάνδα. Όλοι έχουν την ίδια σειρά ειδήσεων, τα ίδια σχόλια, τις ίδιες ερωτήσεις, σαν να έχουν έναν εγκέφαλο κοινό”, είπε ο παρουσιαστής.

“Οι πολιτικοί δεν έχουν κανένα χιούμορ, δεν αντέχουν να βλέπουν τη φάτσα τους διαφορετικά. Θέλουν να τη βλέπουν, όπως το έχουν αποφασίσει. Το ίδιο έκαναν και στον Αριστοφάνη”.

Όσο για το ΕΣΡ, είπε, ότι δεν πιστεύει καθόλου, ως ανεξάρτητη αρχή.

“Διορίζεται ένας από το κράτος και θα παίξει τον ανεξάρτητο; Τι μου λέτε τώρα; Όλοι αυτοί είναι με τα τηλέφωνα. Δεν πιστεύω ότι εαυτές οι υπηρεσίες είναι ανεξάρτητες, πιστεύω ότι είναι εξαρτημένες με τηλέφωνα. Με καλούσαν κάθε τόσο, ήμουν οι μόνος που καλούσαν… Μία ευγενική γλώσσα τη θεωρώ πολύ φυσιολογική. Το να πει ένας, να μην πω ονόματα, ένα δελτίο ειδήσεων όλο ψέμα από πάνω μέχρι κάτω, δεν θα υπάρχει καμία επέμβαση του ΕΣΡ. Εάν όμως εγώ πω, σε ένα ανέκδοτο, θα με καλέσουν στο ΕΣΡ να απολογηθώ. Τους έλεγα, βρείτε μου ποια λέξη από αυτές, δεν είναι στο λεξικό του Μπαμπινιώτη. Ο Μπαμπινιώτης λέει δεν είναι απαγορευμένες οι λέξεις, εσείς γιατί μου τις απαγορεύετε;”, είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ, δεν έχω πληρωθεί ποτέ από το Δημόσιο και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Τρίτον, αυτό είναι σχεδιασμοί πολιτικοί κομμάτων, βάζουν μία φήμη την διαδίδουν και μετά την υποσκάπτουν για να μην πάω εγώ εκεί. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Είναι το άγχος ενός πολιτικού κόμματος. Στον Αlpha είμαι δεν έχω φύγει ακόμα. Αν φύγω, θα το μάθετε”.

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση, τι θα ψήφιζε, εάν αύριο γίνονταν εκλογές, απάντησε:

“Αν ένα κόμμα όπως σε όλη τη διαδικασία των εκλογών, και δεν κάνει αυτά που είπε ότι θα κάνει και δεν βγάλει τη χώρα από την κρίση, ψηφίζεις ένα άλλο κόμμα ή ένα προηγούμενο, σε καμία περίπτωση δεν θα ψηφίσω ένα προοδευτικό κόμμα. Δεν ψηφίζω ποτέ συντηρητικές παρατάξεις”.

news247.gr

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.