Ο Νίκος Φλωρινιώτης μένει σπίτι και… φτιάχνει κρέπες σπανάκι – Συνταγή

 

Ο Νίκος Φλωρινιώτης μένει σπίτι και… φτιάχνει κρέπες σπανάκι Συνταγή

Η νέα κατηγορία θεμάτων του oraiokastro24 με θέμα την κουζίνα φιλοξενεί σαν το πρώτο άρθρο το Νίκο Φλωρινιώτη.
Αν θέλετε να γίνει διάσημη και η δική σας συνταγή δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω απο το να μας στείλετε την συνταγή και μια φωτογραφία απο το δημιούργημά σας στο [email protected]
Αν πάλι είστε επαγγελματίας chef είμαστε και στην δική σας διάθεση για να προωθήσουμε την δουλειά σας!


Μια δημιουργική και ευχάριστη ασχολία τώρα με την καραντίνα, είναι η μαγειρική. Έτσι και ο Νίκος Φλωρινιώτης μένει σπίτι  και… φτιάχνει με τα χεράκια του πεντανόστιμες κρέπες σπανάκι!

Ο τραγουδιστής μπήκε στην κουζίνα για να κάνει κρέπες με σπανάκι και δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους Διαδικτυακούς του φίλους. Όπως είπε στην ανάρτηση του στο  προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram, η επιτυχία ήρθε μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες.  Συγκεκριμένα έγραψε: «συνεχίσουμε και μένουμε σπίτι…Μαγειρεύοντας Κρέπες Σπανάκι!!! Μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες τελικά τα κατάφερα… Για όσους θέλουν να δημιουργήσουν την τελευταία επιτυχημένη προσπάθεια μου τα υλικά είναι τα εξής: 2-3 μάτσα σπανάκι, 1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο, (προσοχή δακρύζει πολύ), 1 κ.σ. ελαιόλαδο, Τυρί φέτα τριμμένη, 1/2 παρμεζάνα τριμμένη. Όσο για τα υλικά της κρέπας πάνω κάτω όλοι τα ξέρετε χαχαχα»:

1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτάλι της σούπας ζάχαρη
1 κουτάλι του γλυκού αλάτι
1 ½ κούπα γάλα
2 αυγά
3 κουτάλια της σούπας λάδι ή λιωμένο βούτυρο
Βάλε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μπολ και ανακάτεψε λίγο με έναν αυγοδάρτη. Πρόσθεσε το γάλα, τα αυγά και το λάδι ή το βούτυρο και ανακάτεψε καλά με τον αυγοδάρτη μέχρι να έχεις ένα ομοιόμορφο μείγμα.


Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Φλωρινιώτης πρόσφατα κυκλοφόρησε μια εκρηκτική διασκευή του τραγουδιού «Μαγικά χαλιά» σε μουσική και στίχους του Δήμου Μυλωνά, όπου στο βίντεο κλιπ συμμετέχει η Δέσποινα Μοιραράκη και η Αναστασία Γιύσεφ.

https://youtu.be/J6lmmU6M05A

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.