Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. με απαιτητικό-συμβουλευτικό χαρακτήρα προς τους υποψηφίους

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. με απαιτητικό-συμβουλευτικό χαρακτήρα προς τους υποψηφίους

Με τις αυτοδιοικητικές εκλογές τους 2023 να βρίσκονται προ των πυλών ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Βασίλης Ιακωβίδης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνεται προς όλους τους υποψηφίους του Δήμου Ωραιοκάστρου με απαιτητικό –  συμβουλευτικό χαρακτήρα:

Προς υποψήφιους Δημάρχους και Δημοτικούς συμβούλους Ωραιοκάστρου
Από Ιακωβίδη Βασίλη, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου
Δυστυχώς όλοι γινόμαστε μάρτυρες της κατηφόρας που λαμβάνει χώρα η πολιτική ζωή του τόπου με τις αλληλοκατηγορίες και τις προσωπικές επιθέσεις μεταξύ των υποψηφίων, των ψεύτικων προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, των διορισμένων ή τον εν δυνάμει διορισμένων .
Κυρίες και κύριοι άλλα είναι τα θέματα και τα προβλήματα που πρέπει να λύσετε και να κονταροχτυπηθείτε για την επόμενη μέρα και όχι μόνο.
Εμείς θέλουμε όραμα για τον τόπο των παππούδων μας, των παιδιών μας, για αυτά που θα αφήσουμε στα εγγόνια μας.
Θέλουμε λύσης άμεσες αλλά και έργα υλοποιήσιμα. Εμείς επιχειρήσαμε, επιχειρούμε και θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών με κύριο μέλημα μας όποιος και να εκλεγεί να πετύχει και φυσικά θα είμαστε και αρωγοί για αυτό.
Δεν νοείτε εν έτη 2023 να συζητάμε τα αυτονόητα που γίνονται σε κάθε ευνομούμενη κοινωνία. Δεν γίνεται ακόμα να ζητάμε η αποκομιδή των σκουπιδιών να γίνεται σε καθημερινή βάση ακόμα και Κυριακές από κεντρικούς δρόμους και στα καταστήματα υγειονομικό ενδιαφέροντος . Δεν νοείτε οι κάδοι να πλένονται μια φορά και αν, όλο το καλοκαίρι και να λέμε μπραβο.
Δεν γίνεται οι βυθιζόμενοι κάδοι να είναι 12 μήνες χαλασμένοι και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός.
Δεν γίνεται μετά από 12 χρόνια που η τρεις μας Δήμοι έγιναν ένα και να μην έχουμε ενδοδημοτική συγκοινωνία.
Δεν γίνεται 12 χρονιά να μην έχει γίνει καμία παρέμβαση στην αγορά του Ωραιοκάστρου και το open mall να είναι στις καλένδες του συστήματος ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουμε σχεδίαση την επέκταση αυτού.
Δεν γίνεται εδώ και 12 χρονιά να μην έχουμε βρει μια λύση για την δημιουργία πάρκινγκ στο κέντρο του Ωραιοκάστρου και να μην έχουμε δημιουργήσει ελεγχόμενες θέσεις στάθμευσης. (προτάσεις υπήρχαν και μάλιστα έγιναν αποδέκτες με ενθουσιασμό)
Δεν γίνεται να μην υπάρχει ιδιοκτησία στην λίμνη «Παναγιώτης Ισχνόπουλος» ένα κόσμημα του Ωραιοκάστρου πόλος έλξης και ανάπτυξης για την περιοχή και σε συνδυασμό με το πάρκο «Καλόγερος» θα έπρεπε να είναι σημεία ορόσημο για την πόλη μας.
Δεν γίνεται12 χρόνια τα ανενεργά λατομεία του Κυριακίδη που προορίζεται για θέατρο και το λατομεία κάτω από το όρος Σιβρί μην έχουν γίνει τίποτα.
Για να υπάρχει ανάπτυξη μιας περιοχής χρειάζεται ισχυρή οικονομία. Αυτό προϋποθέτει λύσης και συνεργασίες με όμορους δήμους.
Δεν γίνεται να μην κατασκευάζεται ο κόμβος Κ3
Και να μην γινόμαστε όλοι ένα.
Δεν γίνεται να ανακοινώνει ο πρωθυπουργός την δημιουργία fly over στον περιφερειακό και η δυτική Θεσσαλονίκη να έχει φανάρια.
Αυτά και άλλα πολλά είναι τα προβλήματα του τόπου που θέλουν λύσεις και εμείς για αυτά θέλουμε να ακούσουμε τις βιώσιμες πρόταση σας με χρονοδιαγράμματα .
Θέλουμε λύσης και όραμα για το Ωραιοκάστρου των επόμενων τουλάχιστον δέκα ετών.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.