Ο πρόεδρος του 3ου δημοτικού Ωραιοκάστρου εκφράζει την ανησυχία των γονιών για το άνοιγμα των σχολείων

Ο πρόεδρος του 3ου δημοτικού Ωραιοκάστρου εκφράζει την ανησυχία των γονιών για το άνοιγμα των σχολείων

Ο πρόεδρος του 3ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, Αστέριος Μπάτος μιλά για το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία την 1η Ιουνίου εκφράζοντας τους προβληματισμούς του.

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα σας παρακαλέσω να αφαιρέσετε την εν λόγω ανάρτηση γιατί αφήνει την λανθασμένη εντύπωση ότι ο κύριος Μπάτος είναι πρόεδρος του συλλόγου μας και εκφράζει απόψεις του συλλόγου. Πρόεδρος του συλλόγου είμαι εγώ και ως ΔΣ δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το θέμα.
    Για τον λόγο αυτό και το πάθος του καναλιού, ενημερώσαμε το κανάλι και αναρτήσαμε την παρακάτω δήλωση στο fb του σχολείου.
    Ευχαριστώ.
    “Παρακαλούμε όλους τους γονείς που θέλουν να κοινοποιήσουν την οποιαδήποτε γνώμη τους μέσω των ΜΜΕ , να ξεκαθαρίζουν εξ αρχής ότι πρόκειται για καθαρά προσωπική τους άποψη και ο Σύλλογος γονέων δεν έχει την παραμικρή ανάμιξη .
    Εν κατακλείδι, ενημερώνουμε ότι κανένα μέλος του συλλόγου μας, πόσο μάλλον ο πρόεδρος κος Κανιωρης, δεν είχαμε ενημερωθεί για την παρουσία του κυρίου Μπάτου ( ως “προέδρου” του Συλλόγου του σχολείου μας ) στον τηλεοπτικό σταθμό του Open , κι η έκπληξη μας ήταν η ίδια με αυτή την γονέων που σωστά έπραξαν κ μας ειδοποίησαν!”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.