Πάτερ Χριστόδουλος: Αφήστε μας να ζήσουμε τις Άγιες ημέρες,όχι σαν να είμαστε απατεώνες

Με Πόνο ψυχής ο πατήρ Χριστόδουλος από την ενορία της κοινότητας Μονολόφου  Ωραιοκάστρου ανέβασε ένα πεντάλεπτο βίντεο που εκφράζει μεγάλο μέρος των Χριστιανών. Αναφέρετε για τις λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών και για την απαγόρευση ανοιχτών μικροφώνων, σε αντίθεση με τα μικρόφωνα που είναι ανοιχτά και ακούγονται οι ιμάμηδες.

Τονίζει, για μία ακόμη φορά, στον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας ότι τα ηχεία από τις λειτουργίες στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή είναι ανοιχτά.
Παρακαλεί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη σεβόμενος τη βαρύτητα της ημέρας να μην στείλει τον Εισαγγελέα γιατί θα χτυπήσει πένθιμα η καμπάνα.
Παρακαλεί από σήμερα μέχρι την Ανάσταση να επιτρέψει σε όλους τους χριστιανούς να ζήσουν τις άγιες αυτές ημέρες.
Όχι σαν να είναι απατεώνες.
Σέβομαι τα ράσα μου και αυτό που κάνω είναι το λιγότερο, είπε με το βλέμμα γεμάτο πόνο. Ίσως με τον τρόπο αυτό, με τη στέρηση, ο Χριστός μας θέλει να δείξει πώς να γίνουμε καλύτεροι χριστιανοί .
Αφήστε τις καμπάνες και τα μεγάφωνα ανοιχτά αυτές τις ημέρες, είναι η κυρία έκκληση του.

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πάτερ μου εσύ καλά τα λες, αλλά στη χώρα που όλοι τρελαίνονται για εξουσία, άντε να τους κάνεις να βάλουν μπροστά το Χριστό, τα μπλοκακια είναι το μόνο που τους νοιάζει και πως θα ξεζουμισουν για άλλη φορά τους κακομοιριδες τους Έλληνες φορολογούμενους, εκεί που τους παίρνει δηλαδή, οπότε όσο και να τα λες εσύ… Είναι σα να μιλάς στην καμπανα.
    * Κι άμα παρεξηγηθειτε εσείς με τα μπλοκακια, να σας θυμίσω τις ορδές των Αφρικανών που παρελαύνουν εδώ και χρόνια στην Εγνατία οδό, κι εσείς σφυριζετε αδιάφορα, τώρα σας έπιασε ο πόνος που θα πάει ο χριστιανός στην ανάσταση…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.