Παναγιώτης Ψωμιάδης: Επιασε φωτιά το αυτοκίνητο του ενώ οδηγούσε – «Δεν είχα ούτε φρένα, ούτε τον έλεγχο»

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Επιασε φωτιά το αυτοκίνητο του ενώ οδηγούσε – «Δεν είχα ούτε φρένα, ούτε τον έλεγχο»

Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, την ώρα που ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης το οδηγούσε.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου, έξω από τα Κάτω Πορόια Σερρών. Όπως αναφέρει ο κ. Ψωμιάδης σε ανάρτησή του στο Facebook, οι φλόγες βγήκαν ξαφνικά μέσα από το καπό του αυτοκινήτου, ενώ έχασε τον έλεγχο των φρένων και του τιμονιού.

Διαβάστε την ανάρτηση του :

Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου…… 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό … Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα…. Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω…ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες…Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία…. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ…… Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε……. Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά…. Σίγουρα κάτι δεν μου πάει καλά τον τελευταίο χρόνο….. Τρία σοβαρά χτυπήματα δεν είναι τυχαίο….Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας….

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.