Πασχάλης Χατζηευαγγέλου ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ωραιοκάστρου “Αλληλεγγύη – Ανατροπή”

Έπειτα από την παραίτηση του κ. Εδιρνέλη Γρηγόρη, διαβάστε αναλυτικά εδώ,  ακολούθησε η ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής παράταξης Αλληλεγγύη – Ανατροπή να οριστεί επικεφαλής ο Πασχάλης Χατζηευαγγέλου

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πασχάλη Χατζηευαγγέλου: 
“Λένε ότι στην ζωή ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει σε όλους τους τομείς. Δεν ξέρω αν σηματοδοτεί η παραίτησή του επικεφαλής της παράταξης μας αυτό ακριβώς. Αυτό που γνωρίζω πολύ καλά και σε πείσμα ορισμένων ο Εδιρνελης Γρηγόρης παραμένει ενεργό μέλος της παράταξης και θα συνεχίζει να αγωνίζεται και να παρέχει την εμπειρία του και τις γνώσεις του σε όλους μας για έναν καλύτερο δήμο. Επίσης γνωρίζω ότι η εναλλαγή προσώπων και η εναλλαγή ρόλων σε μια συλλογικότητα όπως είναι μια δημοτική παράταξη δεν μπορεί να αλλοιώσει τις αρχές της , ούτε το τι πρεσβεύει που απορρέει μέσα από την ιδρυτική διακήρυξη. Αρκεί να έχει γερά θεμέλια και η δική μας παράταξη έχει γερά θεμέλια . Φυσικά ο καθένας με την προσωπικότητα του δίνει έναν διαφορετικό τόνο και βηματισμό.
Ο αντικαταστάτης στην έδρα του Ωραιοκάστρου την οποία κατείχε ο Γρηγόρης είναι ο Χαράλαμπος Καλώνης, κάτοικος Ωραιοκάστρου , ένας αξιόλογος άνθρωπος, αγωνιστής που λειτουργεί πάντα με ανιδιοτέλεια και παράλληλα πολύ καλός φίλος .
Έπειτα από ομόφωνη απόφαση επί των παρόντων στην έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής μας παράταξης ορίστηκα επικεφαλής, που σημαίνει περισσότερες ευθύνες. Ποτέ δεν με τρομάζουν οι προκλήσεις και δηλώνω πανέτοιμος .
Έτσι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας θα δούμε μετά από δύο χρόνια άλλη σύνθεση στα πρόσωπα της αλληλεγγύης – ανατροπής!”
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.