Προγράμματα δραστηριοτήτων της χορωδίας EU CHORALIS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ EU CHORALIS, ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Μετά τη σύντομη διακοπή των μουσικών δραστηριοτήτων του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξή τους. Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που αφορούν τη μουσική έχει ως εξής:
• Πρόβες Γυναικείας Χορωδίας Eu Choralis, κάθε Πέμπτη, 6:30-8μ.μ. και κάθε Σάββατο 5-6:30μ.μ. Έναρξη, το Σάββατο 11/1.
• Μουσική Προπαιδεία, τμήμα ηλικιών 3-5 ετών, κάθε Τρίτη, 5-6μ.μ. Έναρξη, την Τρίτη 14/1.
• Μουσική Προπαιδεία, τμήμα ηλικιών 6 και 7 ετών, κάθε Τετάρτη, 5-6μ.μ. Έναρξη, την Τετάρτη 15/1. Σημειώνεται ότι για τα τμήματα Μουσικής Προπαιδείας θα γίνει αναπλήρωση όλων των χαμένων μαθημάτων.
Τέλος, θα συνεχιστεί, δυναμικά και η προσπάθεια δημιουργίας Εργαστηρίου Παιδικής Χορωδίας για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 18 ετών, από την Τρίτη 14/1 και ώρα 6:15-7:45μ.μ. και κάθε Τρίτη την ίδια ώρα. Στόχος είναι τα παιδιά να διδαχθούν και να μυηθούν στο χορωδιακό τραγούδι και στη λόγια χορωδιακή μουσική και μέσα από αυτή να εντρυφήσουν στην ομαδική δουλειά και προσπάθεια. Θα δοθεί έμφαση στα κίνητρα, ώστε η συμμετοχή των παιδιών να είναι ελκυστική γι’ αυτά. Μερικά από αυτά θα είναι και οι συναυλιακές εμφανίσεις του σχήματος- σε ικανό χρόνο- καθώς και η συμμετοχή σε εκδηλώσεις «εκτός των τειχών». Πρόκειται για μια σοβαρή προσπάθεια που αναλαμβάνουν έμπειροι, στο χώρο της μουσικής, μουσικοπαιδαγωγοί, καλοί και αξιόπιστοι συνεργάτες της Ενορίας μας. Της επόμενες ημέρες θα οργανωθεί ευρεία ενημέρωση στα σχολεία και γενικότερα στην τοπική κοινωνία.
Υπεύθυνοι για όλες τις μουσικές δραστηριότητες του Πνευματικού μας κέντρου είναι οι συνεργάτες μας, κ. Άννα Γεράση, εκπαιδευτικός μουσικής και ο Δρ. Μουσικολογίας, κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης.
Όλες οι δραστηριότητες λαμβάνουν χώρο στο Πνευματικό Κέντρο «Πρωτ. Νικόλαος Φράγκος», της Ενορίας μας, πίσω από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 697 619 3473.
Πληροφορίες, ενημερώσεις και επικοινωνία για όλες τις ενοριακές δραστηριότητες στους παρακάτω διαδικτυακούς τόπους:

www.facebook.com/kimisitheotokouoreokastrou
twitter.com/inkthoreokastro
http://koimisitheotokouoreokastrou.blogspot.gr/
[email protected]
[email protected]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.