ΠΡΟΣΟΧΗ! Επιτήδιοι εκμεταλλεύονται την κατάσταση υγείας της μικρής Ανθής

ΞΜε ανάρτηση του στο διαδύκτιο ο πατέρας της μικρής Ανθής που παλεύει για την ζωής της έπειτα απο ενα ατύχημα,δείτε αναλυτικά ΕΔΩ, καλεί τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός διοτι κάποιοι επιτήδιοι στην ζωή της Ανθής προσπαθούν να βγάλουν χρήματα. Ο πατέρας της ενημερώνει οτι μόνο απο τον δήμο Ωραιοκάστρου εχουν γίνει κινήσεις υποστηρίξεις.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση του πατέρα της 

Θα θέλαμε καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε για τον μεγάλο αγώνα που κάνετε όλοι εσείς εκεί έξω για την μικρή μας κορούλα, δεν υπάρχουν λόγια για το ποσό πολύ έχετε αγκαλιάσει το παιδί μας και προσεύχεστε Γι αυτό. Αλλά δυστυχώς κάποιοι επιτήδειοι βρίσκουν τέτοιες περιπτώσεις για να κάνουν την απάτη τους. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ κυκλοφορούν κύριες η και κύριοι οι οποίοι πωλούν διάφορες εικόνες κ.α. Με λόγο για την βοήθεια της Ανθουλας. Πιθανός να βγάλουν και χαρτάκια για έρανο η και ότι άλλο σκαρφιστούν .Θα ήθελα αν δείτε κάτι τέτοιο να ενημερωθούν οι αρχές. Η μόνη κίνηση που έχει γίνει είναι στο. Δήμο Ωραιοκάστρου απο τον Κύριο Ζιακουλη Ηλία. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

32062F74-F32D-4662-BD98-35CFA0C637F4

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.