Πότε θα λήγει το πιστοποιητικό εμβολιασμού – Ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες

Πότε θα λήγει το πιστοποιητικό εμβολιασμού – Ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες

«Έχει κλειδώσει ότι το πιστοποιητικό (εμβολιασμού) των 7 μηνών θα μεταφερθεί σε όλες τις ηλικίες, αν κάποιος δεν έχει κάνει τρίτη δόση στο 7μηνο θα θεωρείται ανεμβολίαστος» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Ανέφερε ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

Ο κ. Πλεύρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκτίμησε ότι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού θα κυμανθεί και σήμερα στα ίδια επίπεδα με χθες, γύρω στις 50.000 μολύνσεις. «Από την εικόνα που είδα την πρωινή, πιθανολογώ ότι θα κινηθεί στο ίδιο επίπεδο, λίγο περισσότερο, λίγο λιγότερο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ασθενής διασωληνωμένος με την μετάλλαξη Όμικρον η οποία εντοπίστηκε στη χώρα από τις 20 Δεκεμβρίου και πρόσθεσε ότι «στο πλαίσιο αυτό, η αύξηση των κρουσμάτων από μόνη της δεν πρέπει να είναι αποτρεπτικός παράγοντας για το άνοιγμα των σχολείων».

 ertnews.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.