Ωραιόκαστρο: Στο εισαγγελέα θα φτάσει κάτοικος για την αδιαφορία του Δήμου προς τα αδέσποτα

Ωραιόκαστρο: Στο εισαγγελέα θα φτάσει κάτοικος για την αδιαφορία του Δήμου προς τα αδέσποτα

Μια ακόμη καταγγελία για την αδιαφορία του δήμου Ωραιοκάστρου προς τα αδέσποτα ήρθε στο φως. Για κάποιους τα περιστατικά εγκατάλειψης των δεσποζόμενων και η πλήρης απαξίωση της διαβίωσης των αδέσποτων ζώων μπορεί να είναι ένα απλό ή ακόμη και ανιαρό άκουσμα.

Για κάποιους άλλους όμως αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές είναι εξοργιστικές και τους οδηγούν στην επίλυση των προβλημάτων με κάθε τρόπο.

Όπως για την κυρία Κ.Σ. η οποία έφερε στο φως ένα θλιβερό επεισόδιο εγκατάλειψης δυο σκυλιών, την γνωστή αδιαφορία και αδυναμία του δήμου Ωραιοκάστρου στο θέμα της φροντίδας των αδέσποτων, μέσω της σελίδας της Φιλοζωικής Ωραιοκάστρου.

Διαβάστε ακριβώς το κείμενό της :

Πριν κανένα χρόνο…ίσως και 14μηνες…παρατημένα στη Συμμαχική οδό στο φυτώριο Παπακώστα και Shell βενζινάδικο δύο πανέμορφα ντόμπερμαν φαινόταν από σπίτι η κάποιο εργοστάσιο. Τα παράτησαν τα άμοιρα…εκεί και κανένας δεν ενδιαφερόταν
Πήραμε ξαναπήραμε το Δήμο να έρθει κάποιος να δει αν ήταν τσιπαρισμενα δυστυχώς δεν ενδιαφέρθηκε κάνεις. Μπορει και να κάναμε επτά τηλέφωνα στον Δήμο της αναισθησίας Ωραιοκάστρου. Λίγες μέρες μετά το αρσενικό χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έφυγε. Εμεινε το θηλυκό το οποίο το τάιζε ο ένας και ο άλλος. Πριν λίγες μέρες το σκυλί χτυπήθηκε και παρουσιάζει παραλυσία στα πίσω άκρα.Η χτυπήθηκε από αμάξι η κάποιος το χτύπησε γιατί του έτρωγε τις κότες και έβγαινε και το κυνηγούσε και φώναζε ότι θα το σκοτώσει…Το μαζέψαμε το ζωάκι και το πήγαμε στην κλινική Αλατζά..και περιμένουμε το πόρισμα των εξετάσεων. Αποδειχτηκε ότι ήταν τσιπαρισμενο και υπήρχε ιδιοκτήτης ο οποίος ειδοποιήθηκε για να αναλάβει τα έξοδα. Επειδη δεν φάνηκε πρόθυμος εξ αρχής …μόλις άκουσε ότι θα παρεμβει η Αστυνομία άλλαξε γνώμη. Χάθηκαν δύο υπέροχα ζώα από εγκατάλειψη και άρνηση κάποιων να αναλάβουν ευθύνη. Εγω ειλικρινά θα φτάσω την υπόθεση στον εισαγγελέα γιατί όλοι έχουν μέρος ευθύνης και κυρίως ο Δήμος Ωραιοκάστρου που μαθαίνω μετά λύπης μου ότι δεν έχει αναναιωσει σύμβαση με κτηνίατρο για την φροντίδα των αδέσποτων….Κατηγορώ τους ανεύθυνους υπεύθυνους και κρούω κώδωνα…ότι αυτό δε θα μείνει έτσι .

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.