Πώς το κάθε ζώδιο σας «κρατά» κοντά του, χωρίς όμως να δεσμεύεται απέναντι σας

Πώς το κάθε ζώδιο σας «κρατά» κοντά του, χωρίς όμως να δεσμεύεται απέναντι σας

Πολλές φορές νιώθουμε ότι είμαστε πολύ κοντά με κάποιον-α, ότι έχει ιδιαίτερη θέση στη ζωή μας, αλλά χωρίς να μπορούμε να βάλουμε έναν συγκεκριμένο «τίτλο» στο είδος της σχέσης που υπάρχει. Είναι κάτι περισσότερο από φίλος-η, αλλά όχι κολλητός-η. Αφήνει περιθώρια για κάτι παραπάνω, αλλά δεν κάνει κίνηση. Στέλνει λάθος μηνύματα; Τα ερμηνεύουμε εμείς όπως θέλουμε; Ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ανάλογα με ζώδιο που εκπροσωπεί κάποιος, υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι που μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον του, να χειριστεί τη διάθεση σας, να μπει στο μυαλό σας και να σας λείπει συνεχώς.

ΚΡΙΟΣ

Σας κρατούν αλέρτ στέλνοντάς σας αστεία μηνύματα και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους, ώστε να σας δείξουν ότι σας σκέφτονται, ότι μοιράζονται τις στιγμές τους μαζί σας και να σας κάνουν να χαμογελάσετε. Διεκδικούν με αυτόν τον τρόπο ένα μερίδιο της σκέψης σας, του χρόνου σας και της διάθεση σας και μετά μπορεί να χαθούν και να κάνουν το πρόγραμμα τους και εσείς να τους σκέφτεστε και να σας λείπουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε κάθε επαφή σας -είτε τηλεφωνική είτε από κοντά- είναι τόσο γλυκοί, γοητευτικοί και φιλικοί απέναντι σας, που αισθάνεστε ότι είστε οι πιο σημαντικοί άνθρωποι για αυτούς. Είναι πάντα ευγενικοί, δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσάς, τους φίλους και τους συγγενείς σας, σας φροντίζουν, σας αγοράζουν ποτά, γλυκά, φαγητά, λουλούδια και σας κάνουν να πιστεύετε ότι είστε το κέντρο του κόσμου τους, αλλά αυτοί μπορεί να έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι με τους Δίδυμους για το τι έχουν στο μυαλό τους και πολύ περισσότερο όταν συμπεριφέρονται σαν να είστε το άλλο τους μισό, αλλά δεν είστε! Τηλεφωνούν συχνά, στέλνουν συνεχώς μηνύματα και σας καλούν πάντα στις εξόδους τους και στις συναντήσεις τους, ανεξαρτήτως αν τελικά θα σας δώσουν σημασία όταν φτάσετε εκεί. Σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστοί με τα λόγια τους, αλλά ποτέ δεν θα υποσχεθούν τίποτα. Θα είναι παρόντες στη ζωή σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά συνήθως μέσα στο πλήθος που τους περιβάλλει και ποτέ μόνο εσείς οι δύο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο σάς έχουν οι Καρκίνοι! Μπορεί τη μια μέρα να δείχνουν ευάλωτοι, να σας ανοίγουν την καρδιά τους, να μοιράζονται μαζί σας τις πιο μύχιες σκέψεις τους και να νομίζετε ότι είστε ο άνθρωπος τους και την άλλη μέρα να τους καλέσετε στο τηλέφωνο και να νιώθετε ότι ο χιονάνθρωπος είναι πιο ζεστός από αυτούς. Δεν είναι εύκολο να βγάλει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα, καθώς η εναλλαγή στη διάθεση τους και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα τους θολώνουν την εικόνα.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες έχουν έναν «μηχανισμό» που χρησιμοποιούν για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να κερδίσουν την πρώτη θέση στην καρδιά των άλλων. Προσπαθούν να γίνουν απαραίτητοι και να βεβαιωθούν ότι μπορείτε να βασίζεστε σε αυτούς. Δείχνουν αμέριστο ενδιαφέρον όταν σας συμβεί κάτι, όταν χρειαστείτε τη βοήθεια τους και προσφέρονται, τουλάχιστον στα λόγια, για να λύσουν προβλήματα. Αυτό όμως λειτουργεί στο υποσυνείδητο και τους σκέφτεστε πάντα όταν χρειάζεστε κάποιον και έτσι κερδίζουν πόντους και ανεβαίνουν στην εκτίμηση σας και στην αξιολόγηση σας. Και σιγά-σιγά έχουν φτάσει στην καρδιά σας, χωρίς να σας έχουν δώσει τη δική τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο εύκολα λύνεις έναν δύσκολο γρίφο, παρά θα αποκωδικοποιήσεις τις αληθινές προθέσεις των Παρθένων. Ξέρουν να παίζουν πολύ καλά το παιγνίδι «ζεστό-κρύο» και να εκπέμπουν μπερδεμένα μηνύματα, που ούτε ο μαθηματικός-κρυπτογράφος Άλαν Τούρινγκ δεν θα μπορούσε να αναλύσει. Μπορεί τη μία στιγμή να νιώθετε ότι τους «έχετε», αφού σας μιλάνε επί ώρες και μετά να εξαφανίζονται για εβδομάδες και να θέλετε να καλέσετε την Αγγελική Νικολούλη για να τους βρει. Και μόλις λαμβάνετε την απόφαση να τους ξεπεράσετε, ως δια μαγείας επανεμφανίζονται και διεκδικούν με το ίδιο πάθος τον χρόνο σας και τη σκέψη σας, για να βεβαιωθούν ότι δεν θα σας χάσουν μέχρι να αποφασίσουν τι θέλουν και αν είστε όντως σημαντικοί για αυτούς.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να σας καλέσουν σε δείπνο με την οικογένεια τους, να θέλουν να τους συνοδέψετε στον γάμο της ξαδέλφης τους, να πηγαίνετε στα καλέσματα των φίλων τους, αλλά χωρίς να σας συστήνουν στους άλλους ως κάτι σημαντικό, όπως εσείς ελπίζετε. Ποτέ δεν θα δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση για το τι συμβαίνει στο μυαλό τους και στην καρδιά τους και ίσως τους πάρει καιρό να καταλάβουν και οι ίδιοι τι θέλουν. Όσο λάσκα τους αφήσετε τόσο χρόνο θα κερδίζουν και εσείς θα κάνετε σενάρια και θα αναρωτιέστε για το αν είστε σημαντικοί για αυτούς ή απλά  δεν είχαν κάποιον άλλον για να βγουν έξω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας φλερτάρουν συνεχώς, αφήνουν υπονοούμενα κάθε φορά που σας βλέπουν, σας παρασύρουν με τον μαγνητισμό τους, αλλά δεν νιώθετε ασφάλεια, διότι δεν μιλούν ξεκάθαρα. Νιώθετε ότι τους αρέσετε,  θέλουν να περνούν χρόνο μαζί σας, αλλά παράλληλα μπορεί να συμπεριφέρονται έτσι και σε άλλα άτομα και δεν καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει. Σας ανεβάζουν σε έναν θρόνο, αλλά δεν χωράτε εκεί, διότι έχει πολυκοσμία. Οι Σκορπιοί είναι γλυκομίλητοι και γοητευτικοί και υφαίνουν τον ιστό της λαγνείας συνεχώς, αλλά για αυτούς μπορεί να μην σημαίνει εντελώς τίποτα. Μπορεί να το κάνουν για να χορτάσουν τον εγωισμό τους, για να σας τσεκάρουν, για χίλιους δυο λόγους. Είναι όμως απλά το παιχνίδι τους και ξέρουν πώς να το κερδίζουν και πώς θα σας κάνουν να μην μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ και να τους σκέφτεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μοιράζονται μαζί σας τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Σας πιέζουν να ξεκινήσετε πεζοπορία, γιόγκα, τρέξιμο, ποδηλασία και ό,τι αρέσει σε αυτούς, να πάτε μαζί σινεμά, να κάνετε τρέλες και να ζήσετε περιπέτειες. Και εσείς νομίζετε ότι είστε οι άνθρωποι τους, ότι δεν μπορούν χωρίς εσάς και ότι έρχονται πολύ κοντά σας. Όμως και μπορούν χωρίς εσάς και δεν θέλουν και πολλές δεσμεύσεις και αν κάνετε το λάθος να τους ζητήσετε εξηγήσεις, τότε θα βρουν κάποιον άλλο, όχι τόσο πιεστικό, για να κάνουν όλα αυτά που θέλουν, χωρίς πολλές εξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι κρατούν γενικώς μια πιο ψυχρή και υπεράνω στάση, οπότε και μόνο που σας έδωσαν σημασία και σας ξεχώρισαν νιώθετε ότι είστε πολύ σημαντικοί για αυτούς. Φροντίζουν να σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους εκλεπτυσμένα, να σας καλούν σε σπουδαία γεγονότα και να σας προσεγγίζουν τόσο δεξιοτεχνικά που φουσκώνετε από περηφάνια. Ασχολούνται με τα σχέδια σας, τα όνειρα που έχετε για το μέλλον και νιώθετε ότι μπορεί αυτό το μέλλον να γίνει κοινό. Όμως εκεί που νομίζετε ότι πλησιάζετε, εκεί απομακρύνονται. Οι Αιγόκεροι δεν δίνονται τόσο εύκολα και θα περάσετε από σαράντα κύματα μέχρι να τους κερδίσετε και μέχρι να τους κάνετε να δείξουν τα συναισθήματα τους, αν έχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι μπορεί να κάνουν τα πάντα για εσάς, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο σπουδαία και μοναδικά. Να σας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείτε, να κουβαλήσουν πράγματα, να βάψουν το σπίτι σας, να σας γράψουν ένα τραγούδι, να διοργανώσουν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια σας και πολλά άλλα. Μπορούν να κάνουν κάτι τρελό και σούπερ ρομαντικό και να νομίζετε ότι βρήκατε τον-ην πρίγκιπα/πισσα των παραμυθιών και ξαφνικά μετά να εξαφανιστούν! Εσείς ωστόσο έχετε κάνει όνειρα, διότι πιστεύετε ότι για να κάνει ένας άνθρωπος τόσο πολλά για εσάς σίγουρα ενδιαφέρεται πολύ, αλλά με τους Υδροχόους ποτέ δεν μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι μάστορες στην… αποπλάνηση. Σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα και οικεία μαζί τους, κερδίζουν την εμπιστοσύνη σας κάνοντας ατέλειωτες συζητήσεις για θέματα που σας αφορούν και σας αγγίζουν και κρατούν το ενδιαφέρον σας σε εγρήγορση. Εσείς κάθε μέρα έρχεστε πιο κοντά τους, ανοίγεστε, εκμυστηρεύεστε πράγματα που δεν θα λέγατε ποτέ σε κανέναν και νιώθετε αποδοχή και κατανόηση. Σας κάνουν να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους και σας κερδίζουν ολοκληρωτικά, χωρίς όμως  ποτέ να σας έχουν πει τι είδους σχέση έχετε. Και εκεί που μπορεί να νιώθετε απίστευτα «δεμένοι», λύνουν τα δεσμά χωρίς προειδοποίηση και βέβαια το κενό τους είναι δυσαναπλήρωτο.

Άση Μπήλιου 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.