Σας περίσσεψε τσουρέκι; Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σας προτείνει 5 υπέροχες συνταγές

Σας περίσσεψε τσουρέκι; Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σας προτείνει 5 υπέροχες συνταγές

Νέα κατηγορία θεμάτων του oraiokastro24 με θέμα την κουζίνα!
Αν θέλετε να γίνει διάσημη και η δική σας συνταγή δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω απο το να μας στείλετε την συνταγή και μια φωτογραφία απο το δημιούργημά σας στο [email protected]
Αν πάλι είστε επαγγελματίας chef είμαστε και στην δική σας διάθεση για να προωθήσουμε την δουλειά σας!

Σας έμεινε τσουρέκι από το Πάσχα αφάγωτο και ψάχνετε ιδέες για το πώς θα το εκμεταλλευτείτε; Σας έχω την πιο τέλεια, την πιο λαχταριστή και την πιο νόστιμη λύση! Θα φτιάξετε νέα γλυκά με τσουρέκι που περίσσεψε, ακολουθώντας  τις παρακάτω φανταστικές συνταγές!

Προσοχή! Αν τα δοκιμάσετε, δεν σας εγγυώμαι ότι θα ψάχνετε ακόμα περισσότερα τσουρέκια για να τα ξαναφτιάξετε!

συνταγη καριόκες με τσουρέκι μπαγιατικο που περίσσεψε
Καριόκες με τσουρέκι: Δείτε τη συνταγή!

Εύκολη συνταγή για καριόκες με τσουρέκι και ζαχαρούχο. Αξιοποιήστε το μπαγιάτικο τσουρέκι που περίσσεψε καθώς και τα σοκολατένια αυγά φτιάχνοντας αυτά τα φανταστικά γλυκά κεράσματα!

πασχαλινό γλυκό με τσουρέκι
Πασχαλινή σοκομπανάνα με τρεμουλιαστή κρέμα και τσουρέκιι: Δείτε τη συνταγή!

Από τις ωραιότερες συνταγές για λαχταριστό και εύκολο Πασχαλινό γλυκό με τσουρέκι, τρεμουλιαστή κρέμα, σοκολάτα και μπανάνα. Μπορείτε να το φτιάξετε και με το πασχαλινό τσουρέκι που σας περίσσεψε!

το καλύτερο εκμέκ με τσουρέκι συνταγη
Εκμέκ με τσουρέκι: Δείτε τη συνταγή!

 

Το καλύτερο εκμέκ με τσουρέκι θα το φτιάξετε με αυτή τη συνταγή. Από τα ωραιότερα γλυκά για να αξιοποίσετε το τσουρέκι που περίσσεψε!

συνταγη πουτίγκα με τσουρέκι που περισσεψε
Πουτίγκα με τσουρέκι και σοκολάτα: Δείτε τη συνταγή!

Πουτίγκα με τσουρέκι και σοκολάτα. Μία από τις πιο εύκολες συνταγές, με την οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε το μπαγιάτικο τσουρέκι που μας περίσσεψε. Επίσης, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το τσουρέκι με λεπτές φέτες μπαγιάτικου ψωμιού ή με ψωμί του τοστ.

πασχαλινό γλυκό με τσουρέκι που περισσεψε
Γλυκό με τσουρέκι που περίσσεψε: Δείτε τη συνταγή!

Αυτό το πασχαλινό γλυκό με το τσουρέκι που περίσσεψε θα σας ξετρελάνει! Λαχταριστό και ζουμερό, με μία ιδέα σοκολάτας και μοναδικά αρώματα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.