Σε ισχύ το πρόγραμμα «Αγωγή στο Νερό» στο Ωραιόκαστρο

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά, επίσκεψη νηπίων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ωραιοκάστρου στα πλαίσια του προγράμματος «Αγωγή στο Νερό».

Το πρόγραμμα ενταγμένο, στο ήδη πολύ αγαπητό και χρόνια δοκιμασμένο πρόγραμμα Παιδί και Θάλασσα, αποτελεί αναπόσπαστό κομμάτι του και έχει ως στόχο να κάνει το νερό προσιτό ακόμη και για στις προσχολικές ηλικίες, με ασφάλεια και εξειδικευμένη διαπαιδαγώγηση. Πρόκειται για μια προετοιμασία σε δύο στάδια, η οποία θα βοηθήσει τα παιδιά να γνωρίσουν τους κινδύνους αλλά και τα οφέλη της κολύμβησης, έχοντας επίγνωση της πραγματικότητας.

‘Έτσι ο Δήμος Ωραιοκάστρου για πρώτη φορά παρουσιάζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο συνδέει θάλασσα και κολυμβητήριο, πρόσβαση στο νερό για όλες τις ηλικίες και αναλαμβάνει, εκτός από τη διασκέδαση, και την επιμόρφωση.

Για την υλοποίηση της πρότασης του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και του γραφείου Εποπτείας Παιδικών Σταθμών και Σωματείων του δήμου Ωραιοκάστρου, χρειάστηκε να συνεργαστούν ο Aντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και η Διοίκηση του Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου. Με πολύμηνη και ακατάπαυστη δουλειά ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο για να δώσουν μια ευκαιρία στα παιδιά για κολύμβηση με ασφάλεια.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.