Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου τα νέα γρήγορα τεστ διάγνωσης της νόσου Covid-19

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου τα νέα γρήγορα τεστ διάγνωσης της νόσου Covid-19

Στην προμήθεια αντιδραστηρίων και αναλώσιμων υλικών για τη διενέργεια τεστ διάγνωσης της νόσου Covid-19 που προκαλεί ο νέος κορονοϊός SARS-CoV-2, προχωρά το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, χάρη στη δωρεά του ποσού των 42.400 ευρώ από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου.
Η σπουδαία δωρεά ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων θα ενισχύσει το Νοσοκομείο στη «μάχη» του με τον νέο κορονοϊό, ώστε εν μέσω της κρίσης της πανδημίας της νόσου Covid-19, να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων που πολλαπλασιάζονται συνεχώς και στη χώρα μας.
Τα δυο ειδών τεστ που θα προμηθευτεί το Νοσοκομείο αποτελούν βασικά διαγνωστικά εργαλεία, καθώς επιτρέπουν την ανίχνευση των κρουσμάτων και την έγκαιρη απομόνωση των φορέων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για γρήγορα τεστ που αποκαλύπτουν την ύπαρξη αντισωμάτων έναντι του νέου ιού μέσα σε 15 λεπτά, αλλά και για τεστ ποιοτικής ανίχνευσης του γενετικού υλικού του νέου ιού που δίνουν αποτέλεσμα μέσα σε 90 λεπτά.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Παπαγεωργίου για τη σημαντική αυτή δωρεά αλλά και για την αδιάλειπτη στήριξή του σε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου στα 20 χρόνια λειτουργίας του.
Υπενθυμίζει δε, ότι το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του, αλλά και με τους εργαζόμενους όλων των υπόλοιπων ειδικοτήτων να δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για την καταπολέμηση της διάδοσης του κορονοϊού.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.