Συνάντηση με φορείς της Δημοτική Επιτροπής Ισότητας των δύο Φύλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την πρώτη συνάντησή της πραγματοποίησε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των δύο Φύλων με φορείς και συλλόγους, την Πέμπτη 4/6/2015 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της γνωριμίας της Επιτροπής Ισότητας με τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους. Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, ανταλλάχθηκαν απόψεις και ιδέες για συνεργασία με την επιτροπή.
Η επιτροπή θα οργανώσει νέες συναντήσεις και με άλλους συλλόγους τόσο στο Ωραιόκαστρο όσο και στις δημοτικές ενότητες της Καλλιθέας και της Μυγδονίας.
Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των συλλόγων, Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου «Νέα Κοτύωρα», ΛΟΓΕΙΟΝ, Α.Σ. Μυγδονίας Badminton, Nutriedu, Tae Kwo Do «Μυγδονέοι», Yπεύθυνη Διαμεσολάβησης, Fitness and Dance, Αθλητική Ένωση Ωραιοκάστρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Γεράκη Βικτωρία
image

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Κομνηνών 76 – ΤΚ. 57013
Email: [email protected]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.