Συνέντευξη Γαβότση εκ βαθέων για την ομάδα του,την παραίτησή του,τον ρόλο της ΝΔ και τις συνεργασίες στο Ωραιόκαστρο

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του oraiokastro24 οτι ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου θα δώσει μια συνέντευξη που θα προκαλέσει “τσουνάμι” 

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την παραίτησή του παραχώρησε σήμερα Τρίτη 25/6/19 ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

Μίλησε για όλους και για όλα.

Για τον λόγο που παραιτήθηκε,για το οτι “τα κάστρα πέφτουν απο μέσα” αναφερόμενος σε πρώην συνεργάτες του,για τα  δικά του λάθη κατά την διάρκεια της θητείας του.

Σημαντικές ήταν οι δηλώσεις του ως προς τον ρόλο που έπαιξε η Νέα Δημοκρατία σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.Έδωσε ονόματα υποψηφίων βουλευτών  και καταστάσεις που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Μίλησε για την σχέση που είχε αυτός μαζί τους στο παρελθόν,για τους λόγους που ήρθαν σε  ρήξη και για τις προθέσεις και πράξεις αυτών. Αναφορά έκανε και για τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα,ως προς την ρήξη που είχαν για τα θέματα του Ωραιοκάστρου και για τον  ρόλο του στις δημοτικές εκλογές.

Αναφέρθηκε για την συνέντευξη του πρώην δημάρχου Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντου που δόθηκε αποκλειστικά στο oraiokastro24,δείτε την εδώ , στηρίζοντας τον νέο δήμαρχο Παντελή Τσακίρη.Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  μήπως  η στήριξη αυτή έχει να κάνει με την δικαστική απόφαση που εκκρεμεί  για απώλειες εσόδων από τον πρώην δήμο Καλλιθέας,ποσό άνω των 3.000.000 Ε. Σε περίπτωση καταδίκης του θα πρέπει ο δήμος τα χρήματα να τα ζητήσει πίσω διότι θεωρούνται διαφυγόντα έσοδα. Αναλογίζεται μήπως στόχος της στήριξης του είναι να “ξεχαστεί” το ποσό αυτό και να μην διεκδικηθεί απο τον δήμο.

Έθεσε προβληματισμούς για τις συνεργασίες που θα και πρέπει να γίνουν ώστε να διοικηθεί ο δήμος Ωραιοκάστρου.

Τέλος τοποθετήθηκε για την το πρόγραμμα “παιδί και θάλασσα” και τον πολιτιστικό Σεπτέμβρη στο δήμο Ωραιοκάστρου

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις περιληπτικές δηλώσεις του και την τοποθέτησή του ως προς το πρόγραμμα “παιδί και θάλασσα” και τον πολιτιστικό Σεπτέμβρη στο δήμο Ωραιοκάστρου:

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του πρώην δημάρχου Αστέριου Γαβότση:

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.