Συνελήφθησαν 4 άτομα που δρούσαν σε Ωραιόκαστρο, ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Έβρο

Συνελήφθησαν 4 άτομα που δρούσαν σε Ωραιόκαστρο, ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Έβρο

Από τη διεύθυνση Ασφάλειας τμήμα εγκλημάτων ιδιοκτησίας έπειτα από εντατική και επισταμένη αστυνομική έρευνα συνελήφθησαν τέσσερα άτομα είχαν δημιουργήσει εγκληματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα η δράση τους στόχευε σε περιοχές Ωραιοκάστρου Παύλου Μελά Πυλαίας Θέρμης Θερμαϊκού καθώς και στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και του Έβρου.

Με τέσσερα κλεμμένα ιδιωτικά αυτοκίνητα στα οποία χρησιμοποιούσαν διαρκώς κλεμμένες πινακίδες άλλων ΙΧ “χτυπούσαν” και κατοικίες που εξασφάλιζαν αλλά χρηματικά πόσα.

Σε χρονικό διάστημα λιγότερο του ενός μηνός κατάφεραν να αφαιρέσουν το συνολικό ποσό περίπου 70.000 ευρώ από 20 διαρρήξεις κατοικιών.

Στα πλαίσια οργανωμένης και συντονισμένης επιχείρησης των αστυνομικών συνελήφθησαν προ ολίγων ημερών οι τέσσερις δράστες και πλήθος κλοπιμαίων βρέθηκαν στην κατοχή τους, μεταξύ αυτών και ένα ΙΧ στο οποίο υπήρχαν μέσα διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνεχίζονται οι έρευνες ταυτοποίηση των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.