Συνεχίζονται οι παράνομες μεταφορές αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 20χρονος έπειτα απο καταδίωξη

Συνεχίζονται οι παράνομες μεταφορές αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 20χρονος έπειτα απο καταδίωξη

Συνελήφθη 20χρονος για παράνομη μεταφορά 8 αλλοδαπών με επιβατηγό όχημα

 Ο συλληφθείς νωρίτερα δε συμμορφώθηκε σε σήματα ελέγχου των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει

 Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, έπειτα από εντολή του Κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που μετέφερε 8 παράτυπους μετανάστες με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα.

 Πρόκειται για 20χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, παράνομη είσοδος στη Χώρα, Διατάραξη Ασφάλειας Συγκοινωνιών, Απείθεια, Αντίσταση, Διακεκριμένες Περιπτώσεις Φθοράς, Οδήγηση άνευ άδειας ικανότητας οδήγησης και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

 Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 18-12-2019 αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων εντόπισαν, έπειτα από αναζητήσεις, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (Κόμβος Ορφανίδη)  επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, εμφανώς έμφορτο, το οποίο δε σταμάτησε σε σχετικά σήματα, τόσο των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, όσο και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας που επιχείρησαν να το ελέγξουν νωρίτερα.

 Ο οδηγός του οχήματος συνέχισε την πορεία του, εξακολουθώντας να μη συμμορφώνεται στις υποδείξεις των αστυνομικών και στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, εμβόλισε υπηρεσιακό όχημα στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Λεωφόρο Στρατού.

 Αφού εξήλθε του οχήματος αποπειράθηκε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

 Σε έρευνα που ακολούθησε στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν συνολικά (8) άτομα που στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ στην πόρτα του οδηγού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.