συντήρηση του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου ανταποκρίθηκε σε αίτημα του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου μας αλλά και στην ενημέρωση που του έγινε από την διεύθυνση  του γυμνασίου και προέβη στην συντήρηση και αποκατάσταση των βλαβών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γυμνασίου.

DSCN2523

Συγκεκριμένα υπήρξε φθορά και στα δυο ταμπλώ των μπασκετών λόγω της πολύχρονης χρήσης των και ήταν επιβεβλημένη η αντικατάστασή τους  για την ασφάλεια των μαθητών αλλά και όποιων άλλων χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του γυμνασίου.

DSCN2524

 

Η προμήθεια του προβλεπόμενου υλικού (plexiglass) έγινε με δαπάνες τηςΣχολικής Επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου(ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Τερζή) και η τοποθέτησή του από συνεργεία του Δήμου.

DSCN2580

DSCN2576

DSCN2579

DSCN2583

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε από τα συνεργεία του Δήμου και η επισκευή των εστιών του ποδοσφαίρου με ηλεκτροσυγκόλληση και αποκατάσταση φθορών.

DSCN2535

DSCN2531

DSCN2534

Και αντικατάσταση των λαμπτήρων του εξωτερικού φωτισμού.

DSCN2584

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου ευχαριστεί το Δήμο Ωραιοκάστρου και ιδιαιτέρως τον αντιδήμαρχο κ. Ανέστη Πολυχρονίδη για την παρεχόμενη υποστήριξη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.