Τέλος το καρναβάλι Ωραιοκάστρου, γιατί δεν πιστεύει η διοίκηση στο θεσμό

Τέλος το καρναβάλι Ωραιοκάστρου, γιατί δεν πιστεύει η διοίκηση στο θεσμό

Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που δεν θα πραγματοποιηθεί η καρναβαλική παρέλαση Ωραιοκάστρου, ένας θεσμός που είχε ξεκινήσει στις 26/2 του  2012

Περσινή αιτιολογία για την μη πραγματοποίηση το μη ενδιαφέρον απο τους συλλόγους και τους φορείς, σύμφωνα με τους αρμόδιους του δήμου Ωραιοκάστρου. Στην απόφαση αυτή αντέδρασε ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, δείτε σχετικά εδώ.

Το επίσημο τέλος, χωρίς υπεκφυγές ανακοινώθηκε, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου,22/2/2024, δια στόματος του δημάρχου Παντελή Τσακίρη έπειτα από πληθώρα ερωτήσεων που κατέθεσε ο δημοτικό σύμβουλος Ηρακλής Τσακαλίδης ως προς τα μέχρι σήμερα δρώμενα της καρναβαλικής παρέλαση Ωραιοκάστρου.

Με τις διοίκησης να το εξυμνούν και να το στηρίζουν μέχρι πρότινος, καθώς  ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης ενώ ήταν ένας ένθερμος υποστηρικτής αυτού, τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισε μη πραγματοποίηση του θεσμού πλέον. Ένας θεσμός που είχε φέρει την εξωστρέφεια στον Ωραιόκαστρο, αφού απο το 2015 ο δήμος Ωραιοκάστρου άνοιγε την καρναβαλική παρέλαση Ξάνθης, με το καλύτερό του γκρουπ το οποίο επιλεγόταν μετά απο διαγωνισμό!

Παρήγορο οτι στον δήμο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά καρναβαλική παρέλαση και θα φέρει όλα τα οφέλη, ως προς την διασκέδαση των πολιτών και την τόνωση της αγοράς!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε την αναλυτική περιγραφή του κυρίου Τσακαλίδη στο τέλος τοποθέτησης. Με έντονο ύφος ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου  ανακοίνωσε ότι η διοίκηση του δεν πιστεύει πλέον στο θεσμό και για αυτό το λόγο δεν θα συνεχιστεί.

Θυμόμαστε την πορεία της καρναβαλικής παρέλασης Ωραιοκάστρου ΕΔΩ 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.