Ταχιάος: Οι χθεσινές φωτογραφίες του κ. Τσίπρα με τα στελέχη του, μου θυμίζουν τα μπουλούκια που κάνουν «αρπαχτές» στην επαρχία

Ταχιάος: Οι χθεσινές φωτογραφίες του κ. Τσίπρα με τα στελέχη του, μου θυμίζουν τα μπουλούκια που κάνουν «αρπαχτές» στην επαρχία

«Ο κ. Τσίπρας είναι μηχανικός, αν είχε κατεβεί στις σήραγγες, θα καταλάβαινε, ένα έργο το οποίο μας παραδόθηκε χωρίς να έχουν εγκριθεί μελέτες για τις σιδηροτροχιές, διότι είναι ένα έργο σιδηροδρομικά δύσκολο και πρέπει να μπει με ακρίβεια χιλιοστού κάθε σιδηροτροχιά για να μην χτυπάν τα βαγόνια στα τοιχώματα – όταν δεν έχουν παραδοθεί αυτές οι μελέτες στον ανάδοχο, όταν δεν έχουν εγκριθεί μελέτες,  είναι προφανές ,ότι ένα έργο δεν μπορεί να τελειώσει», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο Πρόεδρος  της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος, με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο μετρό Θεσσαλονίκης.

«Μου τηλεφώνησαν 15 λεπτά πριν από την επίσκεψή του, ενώ εγώ είμαι στην Αθήνα και μου είπαν ότι θα πάει ο κ. Τσίπρας και βεβαίως άνοιξε ο σταθμός», δήλωσε ο κ. Ταχιάος.

«Στην πραγματικότητα ο κ. Τσίπρας έχει κάνει μία πολιτική επιλογή, γιατί διαχειρίζεται επικοινωνιακά το έργο. Οι χθεσινές φωτογραφίες, του κ. Τσίπρα με τα στελέχη του, μου θυμίζουν τα μπουλούκια που κάνουν τις αρπαχτές στην επαρχία», δήλωσε ο Νίκος Ταχιάος. «Έχει δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αλλά πρέπει να ακούει και την αντίθετη γνώμη.

Το μετρό, ακόμη κι αν ήταν έτοιμο τον Σεπτέμβριο, για να λειτουργήσει θέλει άπειρη τεχνογνωσία που δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί, και μεγάλη εκπαίδευση. Πρέπει να γίνει φορέας λειτουργίας», σημείωσε τέλος, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.