Τα μέτρα που λήφθηκαν στον Ιερό Ναό Ωραιοκάστρου που βρέθηκε θετικός ο ιερέας

Με απόλυτη προσωπική ευθύνη ο εφημέριος του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου πάτερ Νικόλαος ενημέρωσε τον κόσμο ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τα μέτρα που λήφθηκαν έπειτα τις ανακοινώσεις του ιερέα είναι τα εξής:

Γνωρίζετε όλοι ότι τα πράγματα σχετικά με την πανδημία είναι άσχημα και θα συνεχίσουν να επιδεινόνονται. Για τον λόγο αυτό και κατόπιν συστάσεως της Μητροπόλεώς μας, σας ενημερώνω για τα εξής:
1. Έχει μειωθεί ο αριθμός των καθισμάτων εντός του ναού στα 30
2. Προγραμματίστηκε απολύμανση στους χώρους του ναού και του Πνευματικού για αύριο 23/10
3. Έχουν ανασταλεί όλες οι δραστηριότητες του Πνευματικού μας Κέντρου (κατηχητικά, κύκλοι μελέτης Αγ. Γραφής, πρόβες χορωδιών κ.α.)
4. Κατόπιν συστάσεως της Μητροπόλεώς μας, θα πραγματοποιηθούν τεστ Covid-19 σε όλο το προσωπικό του ναού (ιερείς, ψάλτες, αναγνώστες, επιτρόπους, νεωκόρους) για το οποίο θα ενημερωθείτε σύντομα. Το τεστ για το προσωπικό θα είναι δωρεάν και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.
4. Από την ερχόμενη Κυριακή θα ενταθεί η σύσταση για μάσκα σε όσους παραμένουν στο Ναό. Εννοείται ότι πρόκειται για ΕΥΓΕΝΙΚΗ σύσταση και όχι επιβολή, χωρίς αντιπαραθέσεις.

Τέλος, ΕΝΤΕΛΛΟΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ προς όλο το προσωπικό του Ναού μας -πλην των ψαλτών και του ιερέα λειτουργού- να φοράτε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΜΑΣΚΑ.
Παρακαλώ για την εφαρμογή των ανωτέρω.
Η Πορταΐτισσα να μεσιτεύει για όλους!
π. Νικόλαος Μοναστηρίδης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.