Τελικά οι διαρροές πληροφοριών δεν είναι μόνο στο δήμο Ωραιοκάστρου Ξέσπασε ο Γ.Παπαδάκη – Καταγγέλλει διαρροές Βρούτση στον Αυτιά,βίντεο

Τελικά οι διαρροές πληροφοριών δεν είναι μόνο στο δήμο Ωραιοκάστρου Ξέσπασε ο Γ.Παπαδάκη Καταγγέλλει διαρροές Βρούτση στον Αυτιά,βίντεο

Σε έξαρση είναι των τελευταίο καιρό οι διαρροές πληροφοριών απο διοικούντες σε επιλεγμένα πρόσωπα με τρόπο προκλητικό και προσβλητικό προς τους υπολοίπους.
Κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει στο Ωραιόκαστρο βίωσε και ο δημοφιλής,καταξιωμένος και ισχυρός κύριος της δημοσιογραφίας Γιώργος Παπαδάκης. 

Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης κατά τη διάρκειας της σημερινής εκπομπή του στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής κατήγγειλε στον αέρα ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο δόθηκε στη δημοσιότητα μέσων διαρροών σε τηλεοπτική εκπομπή.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Παπαδάκης αναφερόμενος στη ρύθμιση για τις εισφορές στα μπλοκάκια είχε πετάξει άλλο ένα “καρφί”: “Δεν έχω άποψη, δεν έχω μιλήσει με τον υπουργό, ως τηλεθεατής τον έχω παρακολουθήσει”.

Ενικός

Ανεξέλεγκτη η διαρροή πληροφοριών μέσα απο το δημαρχείο Ωραιοκάστρου – Ο καθένας κινείται αυτόνομα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.