Τι κατέθεσε η αρχιλοχίας για την μοιραία πτήση του ελικοπτέρου

Η αρχιλοχίας της Αεροπορίας Στρατού Βασιλική Πλεξίδα είναι η μόνη που επέζησε απο την μοιραία πτήση του ελικοπτέρου στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας.
IMG_8769
Σοκαρίστηκα όσο πρωτοκατέθεσε
“Πετούσαμε χαμηλά. Πέσαμε σε ομίχλη, η ορατότητα ήταν άκρως περιορισμένη έως μηδενική,το ελικόπτερο ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έχασε την ισορροπία του. Ολα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Με την πρόσκρουση στο έδαφος έχασα τις αισθήσεις μου. Οταν ύστερα από ώρα βρήκα ξανά τις αισθήσεις μου, ήταν σαν να ξυπνούσα από ένα εφιαλτικό όνειρο, όμως, με αφόρητους πόνους σε όλο μου το σώμα.”
Πραγματικά εκ θαύματος σώθηκε,νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με κάταγμα λεκάνης και χτυπήματα σε χέρια, πόδια και αυχένα.

Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή θα τελεστούν οι κηδείες των τεσσάρων αξιωματικών του ελληνικού Στρατού.
IMG_8770
Η εξόδιος ακολουθία για τον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα θα ψαλεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης στη Λάρισα, ενώ στις 15:00 της ίδιας μέρας θα γίνει η κηδεία του Κωνσταντίνου Χατζή στη Φαλάνη της Λάρισας.
Την Παρασκευή θα γίνει η κηδεία του Ιωάννη Τζανιδάκη, στις 6 το απόγευμα στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου, ενώ στις 10 το πρωί της ίδιας μέρας θα γίνει η κηδεία του Θωμά Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.