Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό τα κατάφερε χάρη σε όλους εσάς!

Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό τα κατάφερε χάρη σε όλους εσάς!

Πρωτοφανής εποχή, ακόμα πιο πρωτοφανής η στήριξή σας!
Τα καλά νέα των ημερών: Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο τα κατάφερε χάρη σε όλους εσάς
Βαθιά συγκίνηση, έκπληξη, ευγνωμοσύνη.
Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο θέλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους φίλους του Σωματείου – σε όλους εσάς που σε πείσμα των τρεχόντων δυσμενών συνθηκών ανταποκριθήκατε ακαριαία και με μία άνευ προηγουμένου γενναιοδωρία στην έκκλησή μας για βοήθεια.
Στεκόμαστε με δέος απέναντι στην υπέρβαση όλων των συμπολιτών μας οι οποίοι μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα κινητοποιήθηκαν με κάθε τρόπο, συνεισφέροντας τόσο οικονομικά όσο και υλικά, μέσα από δωρεές τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης πολύτιμων για την λειτουργία του Σωματείου μας.
Αυτή σας την υπέρβαση κρατάμε ως το ελπιδοφόρο μήνυμα των ημερών, ως ένα μήνυμα ανιδιοτελούς αγάπης και προσφοράς στα μικρά και στα μεγάλα παιδιά μας που χάρη σε εσάς θα περάσουν τις γιορτές όπως αξίζει σε κάθε παιδί, με αφθονία και ζεστασιά.
___________
Το Χριστουγεννιάτικο θαύμα του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο: Τι καταφέραμε με την βοήθειά σας  
Χιλιάδες συμπολίτες μας στάθηκαν αλληλέγγυοι στο έργο μας, ενώ την ουσιαστική του συμπαράσταση έδειξε τόσο ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας όσο και Δήμοι της πόλης μας και κρατικοί θεσμοί.
Ως αποτέλεσμα, είμαστε πλέον στην ευτυχή θέση να έχουμε καλύψει την θέρμανση και των 8 σπιτιών του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο για ολόκληρο τον χειμώνα, καθώς και να έχουμε εξασφαλίσει την σίτιση των παιδιών μας για ικανό χρονικό διάστημα.
Και πάλι, ευχαριστούμε θερμά που είστε δίπλα μας.
Συνεχίζουμε μαζί!
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΟΧΗ, ΑΚΟΜΑ Πιο ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ! TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΧΑΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Φίλυρο"
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.