Το “Πειρατικό Κόσμημα” απο την ΕΠΑΣ Ωραιοκάστρου μπορεί να γίνει δικό σου

Έναν πρωτότυπο και ευρηματικό τρόπο βρήκαν οι σπουδαστές του τμήματος αργυροχρυσοχοΐας ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου για να αποχαιρετήσουν την φετινή εκπαιδευτική χρονιά τους!!!
Ο Πειρατής έχει ένα χάρισμα να ανακαλύπτει θησαυρούς. Αλλά για να τους ανακαλύψει, πρέπει κάποιος πρώτα να τους δημιουργήσει. Σε ένα τέτοιο μέρος τον έφερε ο χάρτης που ακολούθησε και βρέθηκε σε έναν χώρο όπου νέοι και νέες, εκπαιδεύονται και δημιουργούν λαμπερά κοσμήματα και πολύτιμα έργα τέχνης. Περπάτησε ανάμεσα σε σπουδαστές του τμήματος Αργυροχρυσοχοϊας ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου, γνώρισε την δουλειά τους, είδε την εκπαίδευσή τους και από όλους τους θησαυρούς που βρήκε εκεί, ξεχώρισε έναν, που τον δημιούργησαν με μεράκι οι ίδιοι οι σπουδαστές της σχολής. Αυτόν τον θησαυρό, με ένα ρεσάλτο, θα τον κάνετε δικό σας.

Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε ένα μοναδικό, χειροποίητο, “Πειρατικό Κόσμημα” με το λογότυπο της σημαίας του Πειρατή, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό!
Το “Πειρατικό Κόσμημα” είναι μια προσφορά του τμήματος Αργυροχρυσοχοϊας ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου και δημιουργία των σπουδαστών της σχολής.
Υπεύθυνος τμήματος: Γεώργιος Μπίκος
Καθηγήτριες τμήματος: Δώρα Χατζηθεοδώρου, Θάλεια Θαλασσή, Σοφία Ντιάγκα
Σκηνοθεσία- μοντάζ: Θοδωρής Αδάμος.

Για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, πρέπει να κάνετε τα εξής τρία βήματα:
1) Σιγουρευτείτε οτι έχετε κάνει follow το @Piratologio στο instagram.
2) Κάντε Like σε αυτό το post.
3) Γράψτε ένα σχόλιο εδώ και κάντε tag δυο φίλους σας. Μπορείτε να γράψετε περισσότερα από ένα σχόλια, αλλά κάθε φορά με δυο διαφορετικά tags, για να έχετε περισσότερες πιθανότητες στην κλήρωση, αφού θα εμφανιστεί το όνομά σας περισσότερες φορές.
Προσοχή:
Η συμμετοχή σας γίνεται δεκτή στον διαγωνισμό, αν έχετε κάνει follow το @Piratologio κι αν έχετε αφήσει τουλάχιστον ένα σχόλιο με δύο tag.
Ο Διαγωνισμός διενεργείται αποκλειστικά στο Instagram του Πειρατολόγιο (@piratologio) από το Σάββατο 05/06/21 και θα είναι σε ισχύ μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 13/06/21.
Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 14/06/21 και ο νικητής/νικήτρια του διαγωνισμού θα ενημερωθεί μέσω DM για τον τρόπο αποστολής.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.