Το “σχέδιο δράσης” του δήμου Ωραιοκάστρου σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων

Το “σχέδιο δράσης” του δήμου Ωραιοκάστρου σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων

Για την αντιμετώπιση τυχόν ακραίων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια του χειμώνα το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωραιοκάστρου “ετοιμάζει σχέδιο δράσης”
Έγιναν οι απαραίτητες προετοιμασίες και εργασίες, ώστε εφόσον χρειαστεί να είναι έτοιμο προς χρήση το αλάτι αποχιονισμού που υπάρχει σε αποθήκες στις Δημοτικές Ενότητες Καλλιθέας, Μυγδονίας και Ωραιοκάστρου. Επίσης, ποσότητες αλατιού συσκευάστηκαν σε σακιά, για να είναι δυνατή η χρήση τους από τους πολίτες.
Σε περίπτωση έντονης χιονόπτωσης θα δοθεί προτεραιότητα για παροχή βοήθειας σε άτομα τρίτης ηλικίας και σε πολίτες που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.
Θα υπάρξει κατάλληλη ενημέρωση, ώστε οι πολίτες να σταθμεύουν τα οχήματα σε σημεία όπου δεν θα εμποδίζεται η διέλευση των εκχιονιστικών μηχανημάτων.
Παρακάτω υπάρχουν τα τηλέφωνα απο κάθε κοινότητα στα οποία μπορούν να καλούν οι πολίτες σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.