Το φροντιστήριο που μετουσιώνει την εμπειρία και το μεράκι του σε επιτυχία των μαθητών του

Το φροντιστήριο που μετουσιώνει την εμπειρία και το μεράκι του σε επιτυχία των μαθητών του

Το τέλος της σχολικής χρονιάς  βρίσκει για άλλη μια φορά τους γονείς αντιμέτωπους με το κρίσιμο ερώτημα: « ποιο φροντιστήριο να διαλέξω για το παιδί μου;»

Οι επιλογές πολλές , ωστόσο η εκπαίδευση και ειδικά, όταν αφορά « το δικό μας παιδί» , δεν έχει ποτέ να κάνει με την ποσότητα και το μέγεθος , αλλά πάντα με την ποιότητα και την ουσία της εκπαιδευτικής διαδικασίας .

Αυτές ακριβώς είναι και οι δύο συνιστώσες που αποτελούν την ιδεολογική βάση του ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ κέντρου ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ .

Αγαπητοί γονείς,

Υιοθετώντας απόλυτα την λογική της εξειδίκευσης , ως προϋπόθεση της βελτιστοποίησης των αποδόσεων , το ΘΕΜΑΤΙΚΟ κέντρο ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη διδασκαλία μαθημάτων των ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ( ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ) και του μαθήματος της νεοελληνικής γλώσσας  και λογοτεχνίας με τμήματα όλων των πεδίων , καθώς και τμήματα ΕΠΑΛ.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΜΑΣ

Καταξιωμένη 25 ετής εμπειρία

Η πολύχρονη εμπειρία μας, η μεθοδικότητα , ο προγραμματισμός , η εξατομικευμένη διδασκαλία, συνιστούν εχέγγυα για την υλοποίηση των στόχων που θέτει ο κάθε μαθητής. Με νέες ιδέες, καθαρό μυαλό και απόλυτα εξειδικευμένοι στο γνωστικό μας αντικείμενο, ενθαρρύνουμε το μαθητή στις δύσκολες στιγμές , προσθέτοντας ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας, όταν κρίνεται απαραίτητο, ενεργοποιούμε και απελευθερώνουμε κρυμμένες δυνάμεις. Προσφέρουμε έργο επιπέδου.!

Αυστηρώς Ολιγομελή κλειστά τμήματα 3-4 ατόμων.
Η σύσταση αυστηρά ολιγομελών τμημάτων, είναι βασική μας αρχή, προκειμένου να μπορέσει ο μαθητής να έχει τον χρόνο να συμμετέχει ενεργά, και όχι ως απλώς ακροατής ( όπως συμβαίνει σε πολυπληθέστερα τιμήματα) .Φροντίζουμε για την ομοιογενή κατάταξη των μαθητών μας( σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα 3-4 ατόμων ,) με γνώμονα τις εκπαιδευτικές ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες τους και ενθαρρύνουμε τον συναγωνισμό και τη φιλοδοξία των μαθητών μας.

Ιδιαίτερα μαθήματα.
Το ΘΕΜΑΤΙΚΟ κέντρο παρέχει την δυνατότητα ιδιαιτέρων μαθημάτων στον χώρο μας, προφέροντας όλα τα οφέλη της εξατομικευμένης διδασκαλίας, αποφεύγοντας όμως ταυτόχρονα το ρίσκο μιας τυχαίας επιλογής αγνώστου καθηγητού.

60 ‘ διδακτική ώραΠερισσότερος χρόνος μαθήματος.

Στο ΘΕΜΑΤΙΚΟ υπάρχει περισσότερος διαθέσιμος χρόνος για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά , αφού διαθέτουμε 4 πλάσιο  χρόνο ανά μαθητή , σε σχέση με ένα παραδοσιακό φροντιστήριο που έχει διδακτική ώρα 45’ και υπερδιπλάσιο αριθμό ατόμων στο τμήμα.

Διαγωνίσματα
Οι μαθητές εξοικειώνονται με τις εξετάσεις , καθώς συμμετέχουν υποχρεωτικά σε συχνά διαγωνίσματα που πραγματοποιούνται στο χώρο μας, βάσει συγκεκριμένου προγράμματος διαγωνισμάτων.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας για να συζητήσουμε από κοντά τους δικούς σας γνωστικούς στόχους και να χαράξουμε από κοινού την πορεία που θασας οδηγήσει στην επιτυχία !!!

Στο ΘΕΜΑΤΙΚΟ κέντρο θα δεις τον εαυτό σου να βελτιώνεται καθημερινά.

 Εδώ θα δεις αποτέλεσμα !

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας  http://thematiko.edu.gr/, καλέστε μας στο: 231 400 77 29 / 6975909860 // [email protected]

Με εκτίμηση

Χρυσοχοΐδου Αναστασία

Ένα «διαφορετικό» φροντιστήριο που χαράζει τον δρόμο στην εκπαίδευση , με εντελώς διαφορετικές πρακτικές και με επιτυχία σχεδόν στο απόλυτο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.