Το oraiokastro24 αρωγός της Φιλαρμονικής Ωραιοκάστρου – Ένα μικρό δείγμα ενός μεγάλου ευχαριστώ

Το oraiokastro24 αρωγός της Φιλαρμονικής Ωραιοκάστρου –
Ένα μικρό δείγμα ενός μεγάλου ευχαριστώ

Η μουσική είναι παιδεία. Διδάσκει υπακοή, ήθος, ευγένεια, ομαδικότητα και τόσα άλλα στοιχεία στην διαμόρφωση ενός σωστού χαρακτήρα.

Μέσα απο τον κόσμο της μουσικής ένα παιδί μπορεί να εκφραστεί, να εξωτερικεύσει συναισθήματα και να απελευθερώσει μυαλό-σκέψεις ακόμη και το σώμα του!

Η Φιλαρμονική Ωραιοκάστρου με την ύπαρξή της προσφέρει δωρεάν αυτή τη δυνατότητα.
Εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια, που συμπληρώθηκαν φέτος, ο μαέστρος Αχιλλέας Ρούσης εκτός απο την μετάδοση γνώσεων του προς τα παιδιά κατάφερε να γίνει ένας πραγματικός φίλος.
Το αίσθημα αυτό το έβγαλε και στους γονείς των παιδιών, που εθελοντικά συμμετέχουν στην Φιλαρμονική ορχήστρα Ωραιοκάστρου και του εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια τα παιδιά τους, ως προς τις μουσικές γνώσεις αλλά και ως προς τις κοινωνικές τους δράσεις, καθώς οι υπηρεσίες της Φιλαρμονικής δεν περιορίζονται μόνο εντός συνόρων Ωραιοκάστρου.

Το oraiokastro24  που “παρακολουθεί” και ακολουθεί πιστά την φιλαρμονική όλα αυτά τα δέκα χρόνια ένιωσε την ανάγκη να κάνει ένα αφιέρωμα στον μαέστρο Αχιλλέα Ρούση για τα συνολικά 30 χρόνια προσφοράς του στον πολιτισμό του Δήμου Ωραιοκάστρου, δείτε το σχετικό αφιέρωμα εδώ.

Η ανάγκη όμως δεν καλύφθηκε με αυτήν την αναγνώριση. Γνώστες πλέον καλοί των ελλείψεων που υπάρχουν προχώρησε και στη  δωρεά ενός μουσικού οργάνου.

Ευελπιστούμε, ευχόμαστε και θα αγωνιστούμε και οι υπόλοιπες ανάγκες της Φιλαρμονικής, σε μουσικά όργανα, στολές κτλ να καλυφθούν ώστε η εθελοντική προσφορά των παιδιών να έχει ένα ευπρεπές παρουσιαστικό  όπως αρμόζει σε ένα δήμο σαν αυτόν του Ωραιοκάστρου.

Το oraiokastro24 και η Μαρίνα Γεωργιάδου, με την ιδιότητα και ενός γονέα της Φιλαρμονικής Ωραιοκάστρου σας ευχαριστούν για άλλα!

Δέκα χρόνια Φιλαρμονική Ωραιοκάστρου – Αφιέρωμα στο μαέστρο Αχιλλέα Ρούση

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.