Τροχαιο τωρα στην Γαλήνη

Και άλλο τροχαιο στην στροφή του τρελου

Τροχαιο τωρα στην,καταραμενη πλεον στροφή του τρελου.
Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της απο τη ολισθηρότητα του δρόμου και απο την επικινδυνότητα της στροφής.
Μια στροφή που εχει πάρει πολλες ψυχές μεχρι σημερα.
Η οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κλινική εικονα καλη.
Η κυκλοφορία πραγματοποιείται με δυσκολία.

IMG_3889.JPG

IMG_3893.JPG

vendo

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΕΖΗΣΕ…ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ?ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΦΟΒΟ…ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ…ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ…ΜΕ ΜΠΟΤΖΩΝΟΥΝ,,,,ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ…ΚΑΙ ΑΛΛΑ……ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΗΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ 100 ΧΙΛ.ΤΗΝ ΩΡΑ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ?ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 50 ΧΙΛ.?

  2. φταινε βεβαια οι οδηγοι που τρεχουν, αλλα φταιει κ ο δρομος παγίδα…δεν φταιει σε τιποτα ο σωστος οδηγος που πηγαινει με 50 και ερχετε ο αλλος απο απεναντι πανω του γιατι η στροφη ειναι απαραδεκτα επικυνδινη!

  3. όσο και να γλιστράει ο δρόμος, αυτη την τούμπα δεν τη φέρνεις αμα πηγαίνεις όσο πρέπει. το πολύ να γυρίσεις στροφή. Ας μάθουμε επιτέλους οτι 5 λεπτά πιο νωρις δεν κάνουνε πουθενά τη διαφορα!!!
    Σε μαι χώρα όμως που ο άλλος οδηγάει μέχρι τα 100 και ο δίπλα το παίρνει στα 18 με λάδωμα, ποιά παιδεία και ποιός σεβασμός…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.