Φως αρχίζει να πέφτει στην εξαφάνιση του Γραικού απο την Θεσσαλονίκη

Ένοχα μυστικά που κάποιοι κρατούσαν καλά θαμμένα, ξεθάβονται…

Η επίμονη και μεθοδική έρευνα των αδελφών του Δημήτρη Γραικού, οδηγεί το θρίλερ στην έξοδο ενός φωτεινού τούνελ…

Στην ζωντανή εκπομπή της Παρασκευής 2 Ιουνίου, δόθηκαν ιδιαίτερα στοιχεία για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 59χρονου κτηνοτρόφου.

Μάρτυρες υπέδειξαν παράνομη μάντρα όπου φέρεται να «κόπηκε» το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γραικός και το οποίο δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.
Γραικός
Τηλεθεατές εντόπισαν στο διαδίκτυο σάϊτ αγγελιών με ανταλλακτικά αγροτικού αυτοκινήτου, ίδιο με του αγνοούμενου. Το μοντέλο, το χρώμα, η περιοχή και η χρονική περίοδος, «ταιριάζουν γάντι» με τη μυστηριώδη υπόθεση. Το σοβαρό αυτό στοιχείο, δόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές για περαιτέρω έρευνα.

Άλλος μάρτυρας που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και την οδήγησε σε συγκεκριμένη πηγή όπου υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που φωτίζουν το σκοτάδι.

Ο δρόμος για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου σε παράνομες μάντρες άνοιξε, όταν αποκλείστηκαν οι ποταμοί Αξιός και Λουδίας. Εκεί έγιναν εξονυχιστικές έρευνες από τους εθελοντές του ΟΦΚΑΘ, με πρωτοβουλία των αδελφών του επιχειρηματία και του δικηγόρου τους Νίκου Διαλυνά.
Γραικος

«Έκοψαν» σε μάντρα το αυτοκίνητο;

Ο νομικός σύμβουλος των αδελφών του αγνοούμενου επιχειρηματία, επισκέφθηκε μαζί με τον Νίκο Γραικό το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ζήτησε να έχει ενημέρωση για την υπόθεση από τους υπευθύνους του τμήματος που την χειρίζονται.

Βγαίνοντας, μίλησε στη δημοσιογράφο της εκπομπής. Δήλωσε πως νωρίτερα απευθύνθηκε σε υψηλά κλιμάκια της Εισαγγελίας, για να διατυπώσει το ερώτημα, πως μπορεί το τμήμα Αναζητήσεων να διενεργεί προανάκριση, αφού το αδίκημα της …εξαφανίσεως δεν υπάρχει! Ανέφερε πως έχει ήδη αποσταλεί από την Εισαγγελία η μήνυση του αδελφού του αγνοούμενου για την δολοφονία του και πρέπει να ακολουθηθεί η νόμιμη οδός. Να διαβιβαστεί άμεσα όλη η δικογραφία, στο τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής, που είναι αρμόδιο για τέτοιου είδους έρευνα.

«Εκείνο που μου προκαλεί εντύπωση είναι το εξής: Εδώ φαίνεται πως εκτός από την αστυνομία, η οικογένεια έχει χωριστεί σε δύο ομάδες. Η μία ομάδα είναι τα αδέλφια του Γραικού και η άλλη είναι η χήρα σύζυγος του και τα παιδιά του. Τα μέλη της δεύτερης ομάδας τηρούν σιγήν ιχθύος, δεν έρχονται σε επαφή με κανέναν, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους».

Ο κ. Διαλυνάς αναφέρθηκε ακόμα σε μια ειδική ομάδα πρώην αστυνομικών της Ασφάλειας που συμμετέχει στις έρευνες των αδελφών του Δημήτρη Γραικού.
Γραικος

Φως στο τούνελ Αγγελική Νικολούλη

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.