Ωραιόκαστρο: Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοτικών χώρων άθλησης και πολιτισμού

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοτικών χώρων άθλησης και πολιτισμού

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοτικών χώρων άθλησης και πολιτισμού στον δήμο Ωραιοκάστρου από σήμερα κι έως τις 24 Μαρτίου 2020, έπειτα από σχετική απόφαση του δημάρχου Παντελή Τσακίρη, η οποία ελήφθη στο πλαίσιο των προτεινόμενων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.
Κατόπιν της απόφασης αυτής, κατά το χρονικό διάστημα 11-24 Μαρτίου 2020 κανένας χώρος -είτε εντός σχολικών συγκροτημάτων είτε εντός αθλητικών εγκαταστάσεων είτε εντός οποιουδήποτε άλλου δημοτικού κτιρίου- δεν θα μπορεί να χρησιμοποιείται από τους συλλόγους και τους φορείς του δήμου Ωραιοκάστρου.
Μέσα σε αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων ο δήμος πρόκειται να προχωρήσει σε σχολαστική απολύμανση των δημοτικών κτιρίων και των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Υπενθυμίζεται ότι σε εφαρμογή της ΚΥΑ για την προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, κλειστά από τις 11 έως και τις 24 Μαρτίου παραμένουν εκτός από τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια, τα λύκεια και τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Κατόπιν της απόφασης αυτής, κατά το χρονικό διάστημα 11-24 Μαρτίου 2020 κανένας χώρος -είτε εντός σχολικών συγκροτημάτων είτε εντός αθλητικών εγκαταστάσεων είτε εντός οποιουδήποτε άλλου δημοτικού κτιρίου- δεν θα μπορεί να χρησιμοποιείται από τους συλλόγους και τους φορείς του δήμου Ωραιοκάστρου.”

    Δεν είμαι ούτε Σύλλογος ούτε φορέας του Δήμου. Γιατί δεν μπορώ σαν μεμονωμένος δημότης να χρησιμοποιήσω τα γήπεδα τένις. Γιατί πρέπει να κλειδωθούν τα γήπεδα.
    Κάποιοι δεν μπορούν καταλάβουν τι λέει ένα έγγραφο ή το καταλαβαίνουν και κλειδώνουν τα γήπεδα για να έχουν την ησυχία τους.
    Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Δήμος ανακάλυψε ότι υπάρχουν γήπεδα τένις!!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.