Ωραιόκαστρο: Δεν είναι “Μαζί” με τους “Μαζί για τον τόπο μας” πλέον η Κ. Ισχνοπούλου

Ωραιόκαστρο: Δεν είναι “Μαζί” με τους “Μαζί για τον τόπο μας” πλέον η Κ. Ισχνοπούλου

3 μήνες μετά τις αυτοδιοικητικες εκλογές, έχοντας πλήρη ευθύνη της απόφασης μου και σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μου που εξέφρασαν με την ψήφο τους την στήριξη στο πρόσωπο μου,θα ήθελα δημοσίως να κάνω γνωστή ,ως έχω υποχρέωση, θεωρώ,την μη συμμετοχή μου,πλέον, στην παράταξη “Μαζί για τον τόπο μας”,και την ολοκληρωτική αποχώρηση μου, ακόμη και ως μη εκλεγμένο μέλος.
Με απόφαση μου αποχωρώ από την παράταξη έχοντας μια εντελώς διαφορετική οπτική επί των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης.
Για να προλάβω οποιαδήποτε κακοπροαίρετη κριτική..κάνω επίσης γνωστό πως την απόφαση αυτή την πήρα 2 ημέρες μετά τις εκλογές και ενώ τα μέχρι τότε αποτελέσματα με είχαν εκλεγμένη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ασχέτως με ότι ακολούθησε,πράγμα για το οποίο ένημερώθηκε άμεσα ο επικεφαλής και μπορεί να επιβεβαιώσει!!
Ευχαριστώ όλους εσάς που πιστέψατε στην συμμετοχή μου και το εκφράσετε με τον πιο σεβάσμιο τρόπο.
Ελπίζω να μην σας απογοητεύω,σαφώς αναλαμβάνω την ευθύνη της επιλογής μου αλλά η αγάπη για το Ωραιόκαστρο είναι μεγάλη,είναι ανιδιοτελής και είναι και πολύ πολύ “υπομονετική”.
Θα ξαναβρεθούμε !!!

Ωραιόκαστρο: Η ηθική σε πράξη απο την Κ. Ισχνοπούλου – Παραίτηση απο το προεδρείο του ‘Χρήστος Τσελεπίδης”

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.