Ωραιόκαστρο: Η απάντηση του Ε. Κανταρτζής για τη θέση του εντεταλμένου Πολεοδομίας

Ωραιόκαστρο: Η απάντηση του Ε. Κανταρτζής για τη θέση του εντεταλμένου Πολεοδομίας

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,
Παντελή Τσακίρη
σε απάντηση της δημόσιας πρότασής σας για την ανάληψη της θέσης του εντεταλμένου συμβούλου Πολεοδομίας του Δήμου μας, θέλω να σε ευχαριστήσω για την τιμητική πρόταση προς το πρόσωπό μου και την παράταξή μου, καθότι η δημιουργία υπηρεσίας δόμησης (Πολεοδομικού Γραφείου) στον τόπο μας αποτελούσε πάγια απαίτηση και επιδίωξη της παράταξης ΄΄Δύναμη Δημιουργίας‘’ στην οποία ανήκω. Το εν λόγω αίτημα περιλαμβάνεται στις προγραμματικές δηλώσεις του συνδυασμού μας και έχει προταθεί σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια εκ μέρους μας, χωρίς όμως να τύχει αποδοχής έως σήμερα από καμία από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου.
Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας, σας δηλώνω ότι αποδέχομαι την πρότασή σας, με την ομόφωνη στήριξη της παράταξής μου, για ανάληψη καθηκόντων εντεταλμένου συμβούλου Πολεοδομίας, αμισθί και ευελπιστώ σε μία αποδοτική συνεργασία μεταξύ ημών, των δημοτικών συμβούλων και των αρμοδίων φορέων και υπάλληλων, που θα οδηγήσει καταρχήν στην επάνδρωση του πρώτου Πολεοδομικού Γραφείου στον Δήμο Ωραιοκάστρου. Υπηρεσία που θα επιδιώξω με βάση την πολυετή επαγγελματική μου εμπειρία να εξυπηρετεί τόσο τους πολίτες όσο και τους εξειδικευμένους επιστήμονες μηχανικούς, εφοδιασμένη με άρτια τεχνολογική κατάρτιση και μέσα, ώστε να απολαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι ποιοτικές και ταχύτατες υπηρεσίες και περαιτέρω στην διευκόλυνση και προσέλκυση επιτέλους νέων επενδύσεων στον τόπο μας, στην αύξηση των εσόδων του δήμου μας και στην προώθηση σχεδίων τοπικού και υπερτοπικού χαρακτήρα για την καλύτερη αξιοποίηση της γης μας.
Με εκτίμηση
Βαγγέλης Κανταρτζής
Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ωραιοκάστρου

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου προτείνει δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης για εντεταλμένο πολεοδομίας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.