Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου προτείνει δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης για εντεταλμένο πολεοδομίας

Ανοιχτή Πρόσκληση Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη

Προς: κ. Ευάγγελο Κανταρτζή

Αγαπητέ Ευάγγελε,

Παρά τις έκτακτες συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε, το έργο της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Από την ημέρα που αναλάβαμε εργαζόμαστε καθημερινά σε όλα τα επίπεδα για να κάνουμε τη ζωή των συνδημοτών μας καλύτερη, και προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να αξιοποιήσουμε τους καλύτερους απ’ όποια δημοτική παράταξη και αν προέρχονται.

Όπως θα έχεις κι εσύ ο ίδιος διαπιστώσει στις καθημερινές συναναστροφές σου μαζί τους, οι συμπολίτες μας δεν ενδιαφέρονται για άσκοπες διαιρέσεις. Ενδιαφέρονται μόνο για το τελικό αποτέλεσμα και κυρίως για το πόσο θετικά επηρεάζει αυτό την καθημερινότητά τους. Μας βλέπουν και μας κρίνουν με βάση το πόσο καλά μπορούμε να συνεργαζόμαστε για το κοινό καλό του τόπου μας.

Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι είμαι άνθρωπος των γόνιμων συνθέσεων και όχι των στείρων αντιθέσεων. Είμαι δήμαρχος όλων των ανθρώπων του δήμου μας και όχι μόνο μερικών.

Με αυτή τη λογική είναι ανάγκη να στελεχωθεί και το νέο Γραφείο Πολεοδομίας που δημιουργείται στη Λητή, ειδικά τώρα που οι ανάγκες του δήμου μας σε θέματα Πολεοδομίας είναι αυξημένες.

Για την άρτια μάλιστα λειτουργία του είναι κρίσιμο να ηγείται ένα πρόσωπο που να συνδυάζει τα στοιχεία της επιστημονικής κατάρτισης, της επαγγελματικής πείρας, του ήθους και κυρίως της αγάπης για τον τόπο μας.

Είμαι πεπεισμένος ότι κατέχεις αυτά τα χαρακτηριστικά και γι’ αυτό θέλω να σου εμπιστευθώ τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου Πολεοδομίας του Δήμου Ωραιοκάστρου την οποία και σε καλώ να δεχτείς για να συμβάλεις στο σημαντικό μας έργο.

Με εκτίμηση,

Παντελής Τσακίρης

Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.