Ωραιόκαστρο: Η σπουδαιότητα της Λευκής Νύχτας για την αγορά – Τοποθέτηση προέδρου

Ωραιόκαστρο: Η σπουδαιότητα της Λευκής Νύχτας για την αγορά – Τοποθέτηση προέδρου

Στον North 98 fm και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Γκέλη μίλησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Ιακωβίδης Βασίλης αναφερόμενος στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση “Λευκή Νύχτα” που θα πραγματοποιηθεί στο Ωραιόκαστρο την Παρασκευή 10/12/2021

Μέσα σε αντίξοες συνθήκες με πολλά προβλήματα, όχι μόνο της υγειονομικής κρίσης, πάρθηκε η απόφαση να πραγματοποιηθεί φέτος ένας μεγάλος εορταστικός περίπατος στην κεντρική οδό του Ωραιοκάστρου Λεωφόρο Δημοκρατίας πλημμυρισμένη με μουσική, χορό και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για τα γνωρίσει ο κόσμος και να κάνει τα ψώνια του σε καλύτερες τιμές!

Η ανάγκη στήριξης κάθε τοπικής αγοράς είναι επιβεβλημένη περισσότερο απο ποτέ!
Στις τοπικές αγορές, οι οποίες “χτυπήθηκαν” απο τις πρώτες απο την οικονομική κρίση και τον κορονοϊό, τα ψώνια του καταναλωτή γίνονται με ασφάλεια απο ανθρώπους της καθημερινότητάς τους!

Για τους λόγους αυτούς ο  Ε.Σ.Ω. δεν προέβη σε ανάκληση της απόφασής του για την Χριστουγεννιάτικη δράση, όπως αντίστοιχα έχει συμβεί σε άλλες περιοχές και στον δήμο Ωραιοκάστρου απο την διοίκηση, παρά μόνο άλλαξε τα σχέδια του για την αποφυγή συνωστισμού και διασποράς του ιού.

Ακούστε τον πρόεδρο του Ε.Σ.Ω. στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Ειρήνη Γκέλη:

Ωραιόκαστρο: Μεγάλος εορταστικός περίπατος η φετινή “Λευκή Νύχτα” απο τον Ε.Σ.Ω.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.