Ωραιόκαστρο: Καινούρια πεζοδρόμια! Δυστυχώς πάλι για κάδους, βίντεο

Ωραιόκαστρο: Καινούρια πεζοδρόμια! Δυστυχώς πάλι για κάδους, βίντεο

Με μεγάλη χαρά  αντικρύσαμε τις τελευταίες ημέρες στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης μηχανήματα να εργάζονται στον κεντρικό δρόμο, στην οδό Κομνηνών.

Ένα έργο χρόνων που καμία άλλη διοίκηση δεν είχε σκεφτεί, δεν είχε προγραμματίσει, δεν είχε υλοποιήσει. Την αναβάθμιση του άλσους δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Παλαιόκαστρο, με την δημιουργία περιπατητικού διαδρόμου και πεζοδρομίων.

Κατά την διάρκεια των εργασιών όμως διαπιστώσαμε κάτι πραγματικά θλιβερό και για μια ακόμη φορά επικίνδυνο για τους πολίτες. Πεζοδρόμια για κάδους. Κάτι αντίστοιχο που αναδείξαμε και προ ολίγων ημερών έξω απο το 1ο Νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου, δείτε σχετικά εδώ.

Στο τεράστιο αυτό πεζοδρόμιο που συνορεύει με το άλσος σε πάρα πολλά σημεία υπάρχουν εσοχές για τους κάδους με αποτέλεσμα το πεζοδρόμιο που περισσεύει να μην μπορεί να κινηθεί γονιός με καρότσι και να πρέπει πάλι να κατέβει στο δρόμο για να περάσει το εμπόδιο. Το ίδιο ισχύσει και σε σημεία που υπάρχουν κολώνες φωτισμού.

Σε ένα τόσο μεγάλο και σπουδαίο έργο βάση των αναγκών εν έτει 2022 η μελέτη θα έπρεπε να είναι πιο στοχευμένη στις ανάγκες και στην λειτουργικότητα.

Ευελπιστούμε, απο την στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο, να πέσουν λίγα παραπάνω κυβικά τσιμέντο και να γίνουν όλα άριστα!
Όπως αναμένουμε και τη λύση έξω απο το 1ο Νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου που η ανησυχία των γονιών, η καθημερινή δυσκολία τους και ο εκνευρισμός τους είναι πλέον έκδηλα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.