Ωραιόκαστρο: Και άλλο σχολείο χωρίς θέρμανση και ίντερνετ – Εγκαινιάστηκε απο την Κεραμέως πριν απο λίγους μήνες

Ωραιόκαστρο: Και άλλο σχολείο χωρίς θέρμανση και ίντερνετ – Εγκαινιάστηκε απο την Κεραμέως πριν απο λίγους μήνες

Μετά τις καταγγελίες γονέων για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ολοκαίνουργιο  4ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου που έφερε στο φως το oraiokastro24 και το θέμα πήρε διαστάσεις που θα οδηγήσουν στις λύσεις, νέες καταγγελίες καταφθάνουν πάλι απο γονείς  αυτή τη φορά για το ανακαινισμένο ιστορικό πέτρινο σχολείο στο 1ο Δημοτικό Ωραιοκάστρου το οποίο εγκαινιάστηκε παρουσία της υπουργού παιδείας Νίκη Κεραμέως στις 8/10/2021, δείτε σχετικά εδώ.

Η σύμβαση κατασκευής του έργου, η οποία υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου του Δήμου Ωραιοκάστρου και της εταιρείας «ΕΡΓΟΓΝΩΣΗ Ε.Ε. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.», ποσού 480.550,90 ευρώ

Η πρώτη τους χρονιά στο δημοτικό σχολείο για αυτά τα πρωτάκια είναι προβληματική.

Και αυτό το σχολείο δεν παρέχει σύνδεση με το φυσικό αέριο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέρμανση. Με τον  υδράργυρο συνεχώς να κατεβαίνει και τα παράθυρα στις σχολικές τάξεις να είναι μονίμως ανοιχτά, υποχρεωτικά για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Συνάμα δεν υπάρχει τηλέφωνο και γραμμή σύνδεσης στο ίντερνετ.

Στις καταγγελίες των γονέων αναφέρουν οτι τα παιδιά για πλένουν τα χέρια τους πηγαίνουν στις τουαλέτες του άλλου κτηρίου.

Στις 10/9/2021 ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Βαγγέλης Χατζηαντωνίου  μας ξενάγησε πρώτους στο συγκεκριμένο σχολείο παρουσιάζοντάς μας ένα σχολείο κόσμημα που δεν θα χρειαζόταν καμία παρέμβαση, όπως χαρακτηριστικά μας είχε αναφέρει, δείτε σχετικά εδώ 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.