Ωραιόκαστρο: #κατάντια συνέχεια στο 1ο Γυμνάσιο

Ωραιόκαστρο: #κατάντια συνέχεια στο 1ο Γυμνάσιο

Προφανώς η θλίψη και η ντροπή μετατράπηκαν σε αγανάκτηση που οδήγησε σε δεύτερη ανάρτηση απο τον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου κ. Αρβανιτίδη Γιώργο.
Ίσως με την κίνηση αυτή να προσπαθεί να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό των αρμοδίων ώστε έστω και την τελευταία στιγμή  ο αύλειος χώρος του σχολείου να θυμίζει σχολείο και οχι να είναι ξυλουργείο !

Υπενθυμίζουμε οτι πριν απο αυτή την ανάρτηση προηγήθηκε μια άλλη που απεικονίζει εξίσου την ίδια κατάντια, δείτε σχετικά εδώ 

Εντύπωση προκαλεί πως η τακτική της διοίκηση Παντελή Τσακίρη που ως κύριο χαρακτηριστικό της είναι η εξωστρέφεια και ότι συμβαίνει, σημαντικό ή μη, οτι θα γίνει και δεν γίνεται ή γίνεται, βγάζει συνεχώς δελτία τύπου, στην συγκεκριμένη  περίπτωση για το 1ο Γυμνάσιο ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου κ. Τάσος Χαλκίδης απάντησε ως σχόλιο στην ανάρτηση του διευθυντή του 1ου Γυμνασίου παρουσιάζοντας σωρό εργασιών, ως αντίλογο στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν.

Διαβάστε την απάντηση:

“Τάσος Χαλκίδης: Αγαπητέ κ.Αρβανιτίδη προκειμένου να μην δημιουργούνται αλγεινές εντυπώσεις να σας υπενθυμίσω ευγενικά ότι οι παρεμβάσεις που έγιναν μόνο στο 1ο Γυμνάσιο το τελευταίο έτος κοστολογούνται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Ενδεικτικά αναφέρω: τοποθέτηση εξωτερικής περίφραξης για αποτροπή έκνομων ενεργειών, εξωτερική βαφή ολοκλήρου του κτιρίου, πεζοδρόμηση εξωτερικά επί της 25ης Μαρτίου για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση μαθητών, υπογειοποίηση υδροροών, τοποθέτηση νέου συστήματος συναγερμού, αντικατάσταση ξυλείας παγκακιών, αναβάθμιση υφιστάμενου τηλεφωνικού δικτύου κ ενίσχυση κ με δεύτερη γραμμή, παρεμβάσεις σε δίκτυο ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού σύμφωνα με τις υποδείξεις σας για τη βελτίωση των χωρών του σχολείου, αγορά αθλητικού υλικού σύμφωνα με το αίτημα του γυμναστή (ο οποίος ήταν περιχαρής για την άμεση ανταπόκριση προκειμένου να μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα του). Πλέον αυτών ικανοποιήθηκε όποιο μικροαίτημα τέθηκε από τη σχολική σας μονάδα ενώ εξυπακούεται ότι εν μέσω πανδημίας χορηγήθηκαν τα απαραίτητα είδη για την προστασία καθηγητών και μαθητών ως οφείλαμε.

Επιπρόσθετα δεν παραλείψαμε την προμήθεια γραφικής ύλης, αναλώσιμων και καθαριστικών για να ασκείτε απρόσκοπτα το λειτούργημα σας.
Ως σχολική επιτροπή ήμασταν δίπλα στο σχολείο σας, αλλά και σε όλα τα σχολεία του Δήμου, χαίροντας την αγαστή συνεργασία τόσο με εσάς προσωπικά, όσο και με τους λοιπούς διδάσκοντες του 1ου γυμνασίου.
Οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο έτος αποτελούσαν, απ’ όσο πληροφορήθηκα αιτήματα δεκαετίας, είναι μάλιστα απορίας άξιον πως δεν επιλύθηκαν με προηγούμενες διοικήσεις όπου υπήρχε προφανώς αμεσότερη επικοινωνία.
Είστε ένας άνθρωπος που ασχολείται ενεργά τόσο με το σχολείο σας, στο οποίο δίνεται το 110% (δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό) όσο και με την κοινωνία, για οποιοδήποτε πρόβλημα που ενδεχομένως θα προκύψει παραμένουμε στη διάθεση σας για την άμεση επίλυση του.
Υ.Γ. Η μοναδική εκκρεμότητα που απέμεινε στα λούκια, θα επιλυθεί εντός της εβδομάδας με τον τρόπο που είστε ενήμερος.”
Γιώργος Αρβανιτίδης: Δήμος Ωραιοκάστρου!Η κατάντια του καλύτερου σε φυσικό περιβάλλον σχολείου!

Ωραιόκαστρο: Θλίψη και ντροπή η εικόνα του 1ου Γυμνασίου δυο μέρες πριν τον Αγιασμό

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.