Ωραιόκαστρο: Με σκισμένες σημαίες “τίμησαν” την 28η Οκτωβρίου στον Μονόλοφο

Ωραιόκαστρο: Με σκισμένες σημαίες “τίμησαν” την 28η Οκτωβρίου στον Μονόλοφο

Εικόνες ντροπής δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απο τον τοπικό σύμβουλο Ωραιοκάστρου Αλευρά Μάξιμο. Στην χθεσινή τιμητική ημέρα στους πεσόντες της 28ης Οκτωβρίου 1940 ο κ. Αλευράς βρέθηκε στον Μονόλοφο Ωραιοκάστρου εως εκπρόσωπος της παράταξής του ΑΝ.Α.Σ.Α. και αποθανάτισε το μνημείο με τα στεφάνια αλλά και τις σκισμένες σημαίες.

Διαβάστε το κείμενο του που συνόδευε το φωτογραφικό υλικό:

Αγαπητοί φίλοι. Χτες είχα την τιμή να καταθέτω στεφάνη εκ μέρους της παράταξης μας Αν.Α.Σ.Α στο όμορφο χωριό Μονόλοφο Ωραιοκάστρου. Συγκινήθηκα και χάρηκα που γνώρισα τους κατοίκους του χωριού. Όμως ταυτόχρονα και ντράπηκα, όταν άκουσα τα δίκαια παράπονα τους, διότι ο Δήμος τους έχει ξεχάσει εντελώς. Και παν απ όλα τους στενοχώρησε το γεγονός, ότι ούτε τις Σημαίες, που έχουν σκιστεί στην κεντρική πλατεία του χωριού, δεν φρόντισαν να αλλάξουν οι υπεύθυνοι του Δήμου στον εορτασμό της Εθνικής Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου . Μας ξέχασαν και μόνο προεκλογικά μας θυμούνται. Αυτα ήταν τα λόγια τους… Ένα είχα να πω στους κατοίκους, συγγνώμη και σαν εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος και μέλος της παράταξης Αν. Α. Σ. Α. ζητάω αμέσως να αντικατασταθούν οι Σημαίες.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.