Ωραιόκαστρο: Μια ακόμη άθλια-επικίνδυνη παιδική χαρά – Αντιδράσεις πολιτών

Σαν “κόκκινο πανί” στάθηκε για πολλούς πολίτες του Ωραιοκάστρου η δημοσίευση για τις παιδικές χαρές στο δήμο Λαγκαδά, δείτε σχετικά εδώ και σε άλλους δήμους όπως Κορδελιού – Ευόσμου , δείτε σχετικά εδώ που ολοκληρώνονται οι εργασίες εν μέσω κορονοϊού.

Δεκάδες τα σχόλια που δέχθηκε το oraiokastro24 αναφέροντας ότι στο δήμο Ωραιοκάστρου οι παιδικές χαρές είναι από ανύπαρκτες έως και επικίνδυνες, όσες υπάρχουν.
Μας τόνισαν ότι oi παιδικές χαρές στον Λαγκαδά, στον Εύοσμο και στο Ρετσίκι είναι πολύ μακριά για να μπορέσουν να πάνε τα παιδιά τους να παίξουν. Σαν πρόκληση βλέπουν αυτές τις δημοσιεύσεις.

Ένας δήμος σαν το Ωραιόκαστρο που είναι προνομιούχος με τη φύση που τον περιβάλλει θα έπρεπε να είχε προτεραιότητα χώρους αναψυχής, δεν θέλει κάτι φοβερό για να γίνει παρα μόνο διάθεση, μας έγραψαν με έντονα γράμματα και πάρα πολλές τελίτσες. 

Ένας αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφικό υλικό από την παιδική χαρά στη οδό Γεωργίου Mπάτου στο Ωραιόκαστρο, η οποία “διαθέτει” και λίμνη πλέον… όπως καταγραφεί στις φωτογραφίες.
Εδώ και ένα χρόνο η συγκεκριμένη παιδική χαρά βρίσκεται υπο κατασκευή.

Σε ερωτήσεις δημοτικών και τοπικών συμβούλων, σε δημοτικά και τοπικά συμβούλια, για το πότε θα γίνουν οι παιδικές χαρές οι απαντήσεις κυμάνθηκαν οτι λόγω κορονοϊού δεν μπορούν να γίνουν εργασίες.

Αντίθετα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου είχε δηλώσει οτι η εμβληματική παιδική χαρά σαν καστροπολιτεία, με προϋπολογισμός 355.000 ευρώ έως το καλοκαίρι θα έχει παραδοθεί στο κοινό. Οι εργασίες δεν ξεκίνησαν ακόμη.

Σε κάθε περίπτωση οι παιδικές χαρές είναι η μόνη διέξοδος για τα παιδιά, παιδιά που χρειάζονται το παιχνίδι για να μεγαλώσουν σωστά, χαρούμενα και ευτυχισμένα. Είναι το δικό τους 6 που έχουν δικαίωμα να στείλουν για την ψυχική και σωματική τους υγεία!

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι απο την παιδική χαρά στην οδό Γεωργίου Μπάτου που μέσα υπάρχουν μπάζα, το έδαφος είναι γεμάτο λακκούβες που τα στάσιμα νερά δημιούργησαν λίμνη. Μεγάλες πέτρες και σίδερα υπάρχουν διάσπαρτα στον χώρο:

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η παιδική χαρά που βλέπετε υποτίθεται πωξηλωθηκε κ έγινε από την αρχή. Στην πραγματικότητα είναι άθλια κ πααααρα πολύ επικίνδυνη. Το μέρος είναι κατηγορικο υπάρχουν σίδερα κ πέτρες παντού από το ξυλωμα των προηγούμενων παιχνιδιών δεν έχει καινούργια περίφραξη. ΝΤΡΟΠΉ Κ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΈΚΑΝΑΝ ΜΗΝΕΣ. ΝΤΡΟΠΉ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ Κ ΆΦΗΣΑΝ.

  2. Οι ζημιες που γινονται και οι κλοπες ειναι ενα μερος της κοινωνιας μας που δεν αρκειται μονο σ αυτα αλλα κανιβαλλιζει οτι ομορφο βλεπει γραφοντας με spray οτι φανταζεται ναι στις παιδικες χαρες που δεν υπαρχει ουτε μια καμερα για ελεγχο.Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.