Ωραιόκαστρο: Χωρίς ράμπα και παράδοση έργου το πέτρινο σχολείο που εγκαινίασε η Κεραμέως

Ωραιόκαστρο: Χωρίς ράμπα και παράδοση έργου το πέτρινο σχολείο που εγκαινίασε η Κεραμέως

Υπάρχει μια περίεργη νοοτροπία, με την οποία δεν μπορώ να συμφωνήσω, γιατί πάει κόντρα με τα επαγγελματικά πιστεύω μου. 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου. Πρόσφατα δόθηκε σε λειτουργία το Πέτρινο Κτίριο με εντυπωσιακές εκδηλώσεις πολιτικού χαρακτήρα.(Σ αυτά είμαστε πρωταθλητές)
Κατόπιν συζήτησης με τους δασκάλους ενημερώθηκα ότι δεν υπάρχει προς το παρόν το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής του έργου. Και το βασικό είναι, ότι προς την μεγάλη μου έκπληξη, είδα ότι δεν κατασκευάστηκε η ράμπα για πρόσβαση στο κτίριο, η οποία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ με αποτέλεσμα τα άτομα με ειδικές ανάγκες να μην μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στο κτίριο και επίσης τις τσάντες των παιδιών οι δάσκαλοι ανεβάζουν πάνω στην σκάλα, που είναι και κουραστικό και προκαλεί ζημιά και στα μάρμαρα της σκάλας και στις τσάντες των παιδιών.
Έστειλα πριν από μια εβδομάδα ερώτημα στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και επίσης, ζήτησα να εξετάσουμε το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου. Θα περιμένω την απάντηση της Διοίκησης (ελπίζω δεν θα περιμένουμε 60 εργάσιμες μέρες) .
Όμως δεν καταλαβαίνω πως άφησαν το σχολείο χωρίς τη ράμπα.
Κάποιος επιτέλους από το Δήμο επιβλέπει το έργο ή το αφήνουμε στην ελεύθερη κρίση του εργολάβου;
Μάξιμος Αλευράς Πολιτικός Μηχανικός Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Ωραιοκάστρου 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.