Ωραιόκαστρο: 54ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. 2021 – Η διαδρομή της ασφάλτου

Ωραιόκαστρο: 54ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. 2021 – Η διαδρομή της ασφάλτου

Ένα ολοκαίνουριο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου. Ειδικές διαδρομές που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. περιλαμβάνονται στον αγώνα της Θεσσαλονίκης τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα!

Το ασφάλτινο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι ολοκαίνουριο! Με κέντρο το Ωραιόκαστρο σχεδιάστηκε ένας ασφάλτινος αγώνας που περιλαμβάνει πέντε ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 80 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Το πολύ γρήγορο Μελισσοχώρι εκκινεί από το ομώνυμο χωριό και καταλήγει μετά από 12,5 χιλιόμετρα έξω από το Μονόλοφο και επαναλαμβάνεται 3 φορές.

Ο Λαχανάς των 21 χιλιομέτρων, ορεινή, τεχνική και γρήγορη διαδρομή, επαναλαμβάνεται δύο φορές, χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν σε Ράλλυ Σερρών και Ράλλυ Σκρα- Κιλκίς Λαχανά, και επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην αγωνιστική δράση.

Το ασφάλτινο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. περιλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου, αποτελεί τον τέταρτο γύρο του και είναι πολύ πιθανό να κρίνει τους φετινούς πρωταθλητές!

Ράλλυ Δ.Ε.Θ. στις 9-10 Οκτωβρίου. Διαφέρει!

ΑΣΦΑΛΤΟΣ – 9/10/2021

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.