Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική σειρά φαινόμενο με το καθηλωτικό φινάλε

 

Οι σκηνές της εκτέλεσης του Μεγαρίτη από το χέρι του γαμπρού του κόβουν την ανάσα

Οι Άγριες Μέλισσες μετά από τρία χρόνια έριξαν αυλαία επιφυλάσσοντας στο τηλεοπτικό κοινό ένα φινάλε αντάξιο των προσδοκιών. Ο επίλογος βάφτηκε με αίμα και ο κάθε ήρωας πήρε ό,τι του άξιζε.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης που υποδύθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν το πιο μισητό πρόσωπο της σειράς. Όλοι ήθελαν να τον δουν να πληρώνει για τα εγκλήματα που έκανε αλλά και όλα όσα δεινά προκάλεσε.

Ο Μελέτης, ο γαμπρός του ήταν εκείνος που του πήρε τη ζωή. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που για τρεις τηλεοπτικές σεζόν υποδύθηκε τον «σκοτεινό» και «κακό» Μελέτη Ζωητό έγινε ο δήμιός του.

Ο Ακύλας, είχε βρει καταφύγιο σε μια ερημική αποθήκη, μη γνωρίζοντας πως στο υπόγειο κρυβόταν ο Δούκας με την Ελένη.

Μόλις το κλάμα του μωρού «πρόδωσε» τον Δούκα και την Ελένη, ο πρώτος αποφάσισε να θυσιαστεί για να σώσει τη μητέρα και το μωρό της.

Ο Δούκας σκοτώθηκε από τον Ακύλα και τους ανθρώπους του ενώ η Ελένη σώθηκε. Πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, οι γιοι του Δούκα και ο ανιψιός του Μελέτης, τον βρήκαν να ψυχορραγεί.

Ο Δούκας ξεψύχησε στην αγκαλιά τους μπροστά στον συγκλονισμένο Μελέτη. Οι σκηνές που ακολούθησαν μαρτύρησαν πως ο Μελέτης το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του Δούκα και αυτή η εκδίκηση ήταν να σκοτώσει τον Ακύλα.

Αμέσως έφυγε από την αποθήκη και εντόπισε τον Ακύλα σε μια ερημική τοποθεσία όπου και τον αποτελείωσε. «Επιτέλους το βούλωσες» ήταν η ατάκα που είπε πάνω από το πτώμα του Ακύλα Μεγαρίτη ενώ στην συνέχεια έδεσε τη σωρό στο άλογο και την έσυρε μέχρι το Διαφάνι όπου και παραδόθηκε στον Προύσαλη.

Δείτε στιγμιότυπα και βίντεο από την εκτέλεση του Ακύλα δια χειρός Μελέτη

Ο Μελέτης σκοτώνει τον Ακύλα


Melisses12
Melisses11
Melisses23
Melisses24
Melisses34

Το Twitter αποθέωσε τον Γιώργο Γεροντιδάκη
Αυτές ήταν ίσως οι πιο συγκλονιστικές σκηνές του τελευταίου επεισοδίου των Μελισσών. Το Twitter με «κομμένη» την ανάσα δεν σταμάτησε να αποθεώνει τους σεναριογράφους για τον τρόπο που βγήκε από τη μέση ο Ακύλας ενώ οι χρήστες έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο υποκριτικό ταλέντο του Γιώργου Γεροντιδάκη.

Gero

Δείτε τα καλύτερα tweets



Πρώτο Θέμα 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.