Θεσσαλονίκη: Δυο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Δυο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο ΑΠΘ

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (07-07-2022), δύο άτομα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε χώρους του Α.Π.Θ..

Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 31 και 22 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών οι ανωτέρω τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως ο 31χρονος ακινητοποιήθηκε παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε και στην κατοχή του βρέθηκαν μικρόδεμα κάνναβης και μικρό χρηματικό ποσό ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο 22χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε σε γυάλινη επιφάνεια κεντρικής πόρτας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης, αφού προηγουμένως είχε απορρίψει ένα τσαντάκι που περιείχε (11) μικροδέματα κάνναβης. Επιπλέον, στην κατοχή του προαναφερόμενου βρέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Ο 31χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ ο 22χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.