Ένα μαγικό ταξίδι με τις πουέντ του “Sports club”

Με πολύχρωμα τούλια, αστραφτερές πούλιες, τιάρες και σατέν κορδέλες στις πουέντ, τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά του «Sports club», απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού σε μια παράσταση μοναδική. Στον απόηχο της εξαιρετικής και δημιουργικής χρονιάς του αθλητικού συλλόγου, οι γονείς των παιδιών απόλαυσαν στη σκηνή του Σωκράτη Καραντινού στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών, το «Μαγικό ταξίδι στον κόσμο», ταξιδεύοντας σε ένα κόσμο παραμυθένιο, πλημμυρισμένο από υπέροχες μελωδίες, μαγικές σκηνές γεμάτες χρώμα και φαντασία. Τα παιδικά τμήματα του μπαλέτου και του χιπ-χοπ παρουσίασαν μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, εξαιρετικές χορογραφίες από 19 διαφορετικές χώρες. Η υπέροχη σκηνική παρουσία των παιδιών ήταν απόρροια μιας πολύ προσεγμένης δουλειάς από την χορογράφο του συλλόγου κ. Αρμοτίδου Τριάδα.

Τη «διαδρομή» για το «Μαγικό ταξίδι στον κόσμο» παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς και εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση» κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου καθώς και ο κ Ευάγγελος Χατζηαγόρου, ενώ εντύπωση προκάλεσε η απουσία του δημάρχου Ωραιοκάστρου Α. Γαβότση για μία ακόμα φορά από τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε προς όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τους διαβεβαιώνουμε πως ο Σύλλογος μας «Sports club», θα συνεχίσει να είναι δημιουργικά ενεργός και να βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των παιδιών μας με όρεξη, μεράκι και αγάπη.
image
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.